Dørtelefon til lejligheder

Dørtelefonen er et vigtigt redskab, især for lejlighedsbeboere, fordi du nemt kan lukke dine gæster ind oppe fra din lejlighed uden besvær. Udover dette, giver en dørtelefon tryghed, når man er i sin lejlighed, fordi man ved, hvem man lukker ind. Med en smart og funktionel dørtelefon kan du føle dig tryg hele tiden.

Ny dørtelefon i flot design

Du kan vælge den klassiske dørtelefon kun med lyd eller en mere avanceret dørtelefonmodel med videokamera. Modellerne kan fås i forskellige farver og materiale, som du selv kan vælge imellem, så du får en dørtelefon, der passer til din lejlighed. Det kan være svært at vælge, derfor kan du få en autoriseret elektriker til at rådgive dig om, hvad der passer bedst til din lejlighed.

Se, hvem der ringer på

En dørtelefon er et smart system, som er yderst nødvendigt, hvis man eksempelvis bor i lejlighed. Hvis du bor i en ældre lejlighed, kan det være, at du skal have installeret en helt ny dørtelefon, fordi en ældre dørtelefon godt kan have lidt knas på linjen. De fleste vælger en dørtelefon med videokamera, når de skal have installeret en ny dørtelefon. Hvis du vælger en videodørtelefon, kan du se, hvem det er, der ringer på din dør, og hvem du lukker ind.

Vil du kunne lukke gæster ind, selvom du ikke er hjemme?

Du kan også vælge et dørtelefonsystem, der taler sammen med din mobiltelefon. Så når det ringer på hjemme hos dig, bliver opkaldet viderestillet til din telefon, så du har mulighed for at besvare opkaldet, uanset om du er hjemme eller ej. Det er praktisk, hvis du bor i en etageejendom eller et hus med flere etager, hvor du ikke altid er lige tæt på hoveddøren.

Du kan via dette system snakke med vedkommende og vælge, om du vil lukke vedkommende ind eller ej. På denne måde kan du trygt kontrollere, hvad der sker ved din hoveddør eller opgangsdør, uanset om du er hjemme eller ej. Og du kan lukke pakkeposten ind i din opgang for at aflevere din pakke, selvom du ikke er hjemme.

Udskiftning af dørtelefon i din boligforening

Der findes et bredt sortiment af dørtelefoner med og uden videokamera fra forskellige mærker i forskellig kvalitet. Hvis du vælger en elektriker fra Frederiksberg, kan du få hjælp til at finde den helt rigtige dørtelefon, som efterfølgende bliver monteret og installeret for dig.

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C

1879 Frederiksberg C

53 58 28 01

Let arbejdsgangen i byggesager med digitale hjælpemidler

Verden bliver mere og mere digitaliseret. Det resulterer i klare fordele for virksomheder, der kan følge med tiden – og store udfordringer for dem, der ikke får omstillet deres arbejdsgange i tide. Når det gælder byggesager, især inden for det offentlige, er der meget administrativt arbejde, og typisk også mange regler og forordninger, der kan følges. Digitale hjælpemidler kan gøre meget for at lette arbejdsgangen og holde styr på alle dele af byggeprojektet.

Privat og sikkert websystem

Måske oplever I som byggefirma, at meget af tiden går med at sende tegninger frem og tilbage, printe kontrakter og andre vigtige papirer, som skal underskrives og sendes tilbage, enten med brev eller som scannet dokument. Men tænk hvis I ikke længere skulle bruge tid på det. Med det rigtige digitale værktøj kan I få jeres eget, interne websystem, hvor I nemt og hurtigt kan dele vigtige dokumenter. I modsætning til de frit tilgængelige cloud-systemer som Dropbox, vil fordelen her være, at det er et privat system, der ikke i samme grad har problemer med sikkerhed og fortrolighed. Forretningshemmeligheder og kundens oplysninger skal beskyttes, og det er jeres ansvar som virksomhed. Derfor giver det mening at bruge et websystem, som er lavet til jeres firma.

Digitalt værktøj til byggeri

I dag er det muligt at købe en løsning med projekweb, der er designet specielt til byggeprojekter. Hvis I overvejer som virksomhed at investere i en digital facility service, så overvej først og fremmest, hvad jeres behov er. Der findes typisk tre typer websystemer til byggeprojekter, som I køber adgang til som abonnement med medfølgende support. Med det billigste og mest basale system kan I få samlet jeres vigtige dokumenter til projektet i mapper, der nemt kan deles med andre i virksomheden. Det giver også typisk adgang til at formidle de tegninger, der skal bruges til projektet, endda i 3D, så det bliver nemmere at danne sig fuldt overblik. En indbygget mobilløsning med app vil være standard, så medarbejderne, der er involveret i projektet kan få adgang til den information de skal bruge, også når de er på farten. Når man for eksempel er ude på byggepladsen og besigtige byggeriet, vil dette være en stor hjælp.

En udvidet løsning vil tilbyde mulighed for upload og frigivelse af dokumenter til de forskellige parter med adgang til systemet, og mere fleksibilitet i forhold til deling og struktur. Der vil også være mulighed for at tilkøbe en løsning, der giver mere detaljestyring og fuldt overblik over alle dele af byggeriet.

RIB A/S
Ryesgade 19C
2200 København N
35 24 52 50

Brand din virksomhed med en nummerplade med navn

Markedsføring og synliggørelse af din virksomhed er helt grundlæggende, hvis du gerne vil have en sund og velkørende økonomi. Uanset om der er tale om et produkt, en service eller bare et brand er det helt fundamentalt, at man på en eller anden måder formår, at synliggøre sig selv på markedet. Vi lever i en tid, hvor markedsføring og reklamer er altoverskyggende, og derfor skal man tænke ud af boksen, hvis man gerne vil blive lagt mærke til som virksomhed. Man skal være kreativ og nytænkende, hvis man gerne vil ud med sit budskab – og det er der mange måder at gøre på. En nytænkende og innovativ måde at gøre det på er ved, at lave nummerpladerammer med sin virksomheds navn på. Derfor er salget af unikke nummerpladerammer eksploderet de seneste år. Nedenfor beskriver vi, hvilke fordele der kan være ved at få sig en unik nummerplade som virksomhed. Læs med her, hvis du er interesseret!

Synliggør dit brand på en ny måde

Markedsføring og reklameverdenen fylder os alle på mange forskellige måder, men ofte er der en bestemt måde at gøre det på. En bestemt måde, at synliggøre sit brand, og ofte bliver det gjort er det på en uoriginal og efterlignende måde. Derfor er det en grundlæggende evne at have som virksomhed, at kunne skille sig ud i mængden. Det kan gøres på flere måde, men en af dem er ved at få en unik nummerplade.

Innovation og nytænkning

Da markedsføring er blevet så udbredt på alle slags platforme er det grundlæggende, at kunne være nytænkende og innovativ. Større virksomheder bruger rigtig mange penge og ressourcer på innovation og nytænkning, og det er der en god grund til – for det har vist sig at være effektivt. Nye måder at tænke strategier, markedsføring og branding på har givet pote for de store virksomheder, og det bør du overveje i din egen virksomhed. Unikke nummerpladerammer kan være en del af din nye måde at tænke strategi på.

Unikhed

I forbindelse med synliggørelse, innovation og nytænkning kan man tilføje unikhed. Det at være unik i blandt tusindvis af virksomheder kan virkelig give pote i forhold til at fastholde sig selv som en stærk spiller på markedet. Derfor bør du sammenkoble alle tre faktorer og gøre dit brand og din markedsføring så unik, som overhovedet muligt. Den unikke nummerpladeramme er ganske ny, og derfor en unik løsning for din nye markedsføringsstrategi. En ny nummerpladeholder med navn på vil således kunne booste din unikhed og samtidig være med til at skabe omgående resultater. Kontakt en professionel virksomhed, som arbejder med nummerplader, og forhør dig om dine muligheder. Held og lykke!

 

Nummerpladerammen.dk

Fabriksparken 23

2600 Glostrup

92 45 12 27

Gode råd til dig med stress

Stress

Stress rammer mange personer, og her er der både tale om den kortvarige og den langvarige stress. Den kortvarige stress får dig til at handle hurtigt i pressede situationer, hvor kroppen udskiller stresshormoner for at få dig til at reagere hurtigere end normalt. Ved langvarig stress er din krop konstant i denne tilstand, hvor stresshormonerne dominerer i kroppen i alt for høj grad. Mens kortvarig stress er ufarligt for dig, er langvarig stress farligt for dig, da blandt andet dit immunforsvar svækkes, så du er i større risiko for diverse sygdomme. Samtidigt medfører den langvarige stress også en psykisk overbelastning, så din mentale sundhed også mindskes.

Continue Reading

Hvorfor er flour godt for tænderne?

Fluor i tandpasta

Flour er et grundstof, der blandt andet findes naturligt i vores drikkevand. Stoffet er et ofte anvendt grundstof af tandlæger og i tandrelaterede sammenhænge, og det er der en god grund til.

Flour styrker og beskytter tændernes emalje, og derfor spiller flour en vigtig rolle i forebyggelsen mod huller i tænderne.

Sådan virker flour på dine tænder

Yderst på tænderne findes tandemaljen. Denne beskytter tanden mod syre- og bakterieangreb og er derfor vigtig for dine tænders sundhed. Men emaljen kan tage skade. På den ene side slides den naturligt, og på den anden side kan den blive nedbrudt af syre.

Men flour kan hjælpe med at opretholde tandemaljens modstandsdygtighed, så tænderne ikke bliver beskadiget. Flour har nemlig en opbyggende og forstærkende effekt, hvilket betyder, at du kan få hjælp af dette grundstof til at passe på dine tænder.

Når du børster dine tænder med en flourholdig tandpasta, vil flour blive optaget og indbygget i tandemaljen. For at få mest muligt ud af flourens gode egenskaber, bør du undgå at skylle din mund med vand efter tandbørstning.

Behandlinger med flour

Flour benyttes i forebyggelsen og behandlingen af flere tandproblemer. Hos en tandlæge i Frederiksværk og Jyllinge kan du blandt andet få lakeret dine tænder med flour, hvis du har et begyndende cariesangreb. Her kan flourlak være med til at standse hullets udvikling og dermed hjælpe dig med at undgå udboring af tanden.

Lider du af isninger i tænderne? Så kan flourlak også hjælpe dig med at bekæmpe smerterne. Flourlak kan nemlig lægges på den del af tanden, hvor tandkødet har trukket sig tilbage, og således kan du få beskyttelsen af tandhalsene tilbage.

Vælg en tandpasta med flour

På grund af flours mange gode egenskaber bør du vælge at benytte en tandpasta med flour. Der findes både tandpastaer med og uden flour, men langt de fleste typer af tandpasta indeholder flour. Er du i tvivl om, hvorvidt den tandpasta, du bruger, indeholder flour, kan du læse bag på tuben eller pakken. Her er alt indhold i din tandpasta listet.

Hvis du kunne tænke dig et godt råd til valg af tandpasta, kan du kontakte en erfaren tandlæge nær Hundested, som kan vejlede dig til den rette tandpasta for dig. Her kan du også få professionel hjælp til god børsteteknik, så du får det optimale ud af din tandbørstning.
Smilklinikken
Jyllingecentret 41
4040 Jyllinge
46 73 03 30

Smilklinikken
Strandgade 24
3300 Frederiksværk

 

Fordelene ved et solidt klimaanlæg på kontoret

Klimaet på en arbejdsplads kan være altafgørende for produktiviteten, arbejdsklimaet og hvor glade medarbejderne er. Derfor kan det i langt de fleste tilfælde være en fordel at investere i et godt klimaanlæg, hvis man gerne vil have, at virksomheden når sit maksimale potentiale. Læs med nedenfor, hvor vi giver dig alle fordele ved et godt indeklima, og samtidig beskriver, hvilke negative følger der kan være ved at have et dårligt indeklima. Der er flere professionelle virksomheder, som tilbyder opsætning af klimaanlæg, så sørg for at lave din egen research før du beslutter dig for, hvem der skal være din udbyder.

Klimaanlæg kontor

Produktivitet

Vi kender alle følelsen af at have et lavt energiniveau og manglende motivation, når vi skal i gang med at arbejde. Dette kan der være flere grunde til, men en af de væsentligste faktorer for manglende produktivitet er temperaturen og indeklimaet på kontoret. Hvis luften i rummet ikke er god nok, så vil det føre til at hjernen ikke får ilt nok og dermed ikke fungerer optimalt. Dette medfører træthed – især hvis man lige har fået sig en stor frokost. I dette tilfælde vælger rigtig mange at drikke en stor kop kaffe, men hvis luften stadigvæk ikke er frisk, så vil dette ikke hjælpe. Luften i rummet vil stadigvæk være dårlig og medarbejderne ville skulle presse sig selv yderligere for at komme igennem dagen. Hvis luften til gengæld cirkulerer på en naturlig måde og hjernen får ilt nok, så kan det fremme glæde, produktivitet og motivation.

Åbne vinduer

Rigtig mange vælger at åbne samtlige vinduer i et lokale, hvis luften ikke er frisk nok. Dette er naturligvis også en mulighed, men der er samtidig en del problemer forbundet med dette. For det første kan man ikke regulere temperaturen, når man åbner vinduet. Man kan med andre ord ikke forudsige vejret, det kan enten være for varmt, eller for koldt. Dernæst kan åbne vinduer forårsage støj og unødig larm fra gaden. Dette er især gældende, hvis man har kontor i nærheden af byen, hvor man ikke kan løbe fra støjen. Støjen fra gaden kan i nogle tilfælde være værre end et dårligt indeklima, og derfor er denne løsning ikke altid den bedste. I dette tilfælde har man en helt tredje mulighed, som vi ser som den bedste og mest effektive. Nemlig at få bygget et skræddersyet klimaanlæg på kontoret, som altid vil kunne reguleres i forhold til den temperatur, som man ønsker. Et klimaanlæg koster naturligvis mere end åbne vinduer, men fordelen er at man altid vil kunne regulere temperaturen i forhold til vejret udenfor. Samtidig vil man holde al støjen ude og medarbejderen skal ikke bruge tid på at få frisk luft, hvilket man i langt de fleste tilfælde har behov for, når man er på arbejde i mere end tre timer. Derfor kan det være en god ide, at kontakte en producent at klimaanlæg og forhøre dig nærmere. Held og lykke med dit foretagende. 

Dankøling A/S
Islevdalvej 41
2610 Rødovre
70 25 94 50

Et samarbejde med en boligadvokat sikrer dine interesser

samarbejde med boligadvokat

Hvorfor er det smart at benytte en boligadvokat, når du skal købe bolig? Det er en stor økonomisk beslutning at købe bolig, én af de største, du kan foretage i dit liv. Derfor bør du sørge for at have den rigtige rådgivning for at sikre, at købet går glat, og du ikke skriver under på noget, som ikke er til din fordel. Det kan en boligadvokat hjælpe dig med.

Continue Reading

Få rådgivning til dit næste store boligkøb

koebsaftale

Står du over for at skulle købe ny bolig? Det er en stor beslutning uanset dit økonomiske råderum, og derfor bør du sikre dig bedst muligt, så handlen ikke ender med at skade din økonomi på lang sigt. Der er få ting, der kan være mere økonomisk forkrøblende end at foretage en uklog bolighandel, og du kan på sigt tabe mange penge, hvis det for eksempel viser sig at dit nye hus har skimmelsvamp, uden at du opdagede det i tilstandsrapporten. De færreste mennesker gør sig klart, hvor mange regler og formalia der er involveret i et boligkøb, og selv sådan noget som at læse de mange bilag der hører til tilstandsrapporten kan virke uoverskueligt og forvirrende, hvis man ikke har erfaring med dette og ved, hvad man skal kigge efter. Derfor er det en rigtig god idé at sikre sig selv bedst muligt i forhold til uforudsete situationer, og det gør du bedst ved at hyre en boligkøbsadvokat.Continue Reading

Har du styr på salgspsykologi?

Salgspsykologi

For den erfarne sælger kan salgspsykologi være med til at give en bredere forståelse for kundernes behov, handlinger og tankemønstre, når det drejer sig om salg. Det handler grundlæggende om at forstå, hvilken slags personlighedstype man har med at gøre for at kunne afgøre, hvordan en specifik kommunikation skal anvendes. Nedenfor giver vi dig en kort introduktion til salgspsykologi, som du muligvis kan have nytte af i et fremtidigt salgskursus. Salgspsykologi er rettet mod sælgere, der både har fysisk kontakt med kunder, men også over telefonen.

Continue Reading

3 fordele ved ejendomsservice

Gartner

Der er mange fordele ved ejendomsservice, hvilket adskillige danskere landet over allerede nyder godt af. Ejendomsservice gør hverdagen lettere, og det er uden tvivl en service, som mange flere danskere vil værdsætte. Af den grund bør de mange fordele ved effektiv ejendomsservice i København udbredes, så der ikke behøves at bruges tid på opgaver i forbindelse med ejendommen. Ejendomsservice henvender sig både til private ejendomme og erhvervsejendomme.

Continue Reading