Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere udvikler sig

Mange arbejdspladser og virksomheder har det med at køre i den samme rutine. De har en fast kutyme og hver dag kommer derfor nemt til at ligne hinanden. Det hele er det samme, og derfor vil resultaterne også forblive det samme.

Det er derfor utrolig vigtigt, at de ansatte udvikler sig rent fagligt for at komme ud af den faste rutine, skabe nye resultater, og ikke mindst for at det skal blive sjovt og spændende at gå på arbejde.

For at opnå dette, kan man forsøge sig med proaktiv og intensiv medarbejderudvikling ved hjælp af kurser. Denne form for udvikling er med til at give de ansatte de redskaber, de skal bruge for at skabe nye resultater og gøre arbejdspladsen til et sjovere sted at være. De vil opnå bedre kommunikationsevner, og vil samtidig blive mere omstillingsparate, hvis der skulle opstå ændringer i virksomheden.

Det er ikke kun de ansatte, der skal igennem en udvikling

Hvis der skal til at ske ændringer i virksomheden, er det ikke kun de ansatte, der skal gennemgå en udvikling – det er også cheferne og lederne. Det er afgørende, at lederne er ansvarlige og går forrest, når virksomheden skal gennemgå en udvikling. Hertil kan de benytte sig af den velkendte og internationale udvikling change management.

Ved denne udvikling lærer man som leder, hvordan man skal kommunikere med sine ansatte, både omkring de positive aspekter, såvel som de negative. Ligeså lærer man at løse konflikter imellem de ansatte, og man lærer, hvordan man bedst muligt viser dem den rette vej at gå.

Ligeså lærer man også, hvordan man på bedst mulig vis kommunikerer de fremtidige forandringer til de ansatte, og hjælper dem til at blive omstillingsparate. I forbindelse med dette lærer man også, hvordan man skal formulere sig overfor de ansatte, så de føler, at man er på bølgelængde – og så de føler sig inddraget i processen.

I løfter i flok

Hvis man skal motivere medarbejdere til forandring og udvikling, er det vigtigt, at ledelsen går forrest og viser både overskud og overblik. Det er desuden afgørende, at medarbejderne føler sig som en del af forandringen, hvis de skal bevare motivationen undervejs. Selvom det er ledelsen, der i høj grad styrer og dominerer forandringen, skal medarbejderne altså føle sig inkluderet i denne.

Proacteur ApS

Lottenborgvej 24 B

2800 Kgs. Lyngby

70232240

Pas på med gør-det-selv VVS

VVS

Går du og overvejer selv at kaste dig ud i dine VVS-projekter? Det er en god idé at tænke sig om en ekstra gang og undersøge, om det er det værd. VVS-arbejde er bestemt ikke altid nemt, og det kan få alvorlige konsekvenser i det lange løb, hvis gør-det-selv VVS-arbejde udføres forkert. Nogle opgaver må du gerne selv løse, men der er også projekter, hvor du bør hyre en håndværker.

Konsekvenserne af dårligt udført VVS-arbejde

Faktisk er der krav til, hvilket VVS-arbejde du selv må udføre, og hvilket du ikke må. Nogle opgaver er ikke lovlige at udføre selv. Dette er der selvfølgelig en grund til. Det kan være risikabelt selv at give sig i kast med projekterne, og konsekvenserne er dyre at fikse og unødvendige.

Den største risiko ved VVS-arbejde er selvfølgelig, at der kan ske vandskader. Disse opstår ved utætheder i installationer, og de er meget dyre at rette op på. Vandskader skader nemlig ikke kun installationerne, men kan også skade lofter, gulve og møbler. Selvom rindende vand i hjemmet er et moderne vidunder, så kan det hurtigt forvandle sig til en forbandelse.

Grunden til at du selv kaster dig ud i projektet er, højst sandsynligt, at du gerne vil spare penge. Problemet er blot, at udføres arbejdet ikke godt nok, kan du risikere at skulle af med flere penge på sigt. Når du en dag skal sælge dit hus, så kan prisen blive lavere af gør-det-selv VVS. Det bliver sværere at sælge sit hus, når køberne ved, at der er lavet flere VVS-opgaver i huset, som ikke er lavet af professionelle, autoriserede håndværkere. Det kan skade både på det visuelle, men også skabe frygt for vandskader og skimmelsvamp på lang sigt.

Gode råd til hvad du må lave

Hvis du føler, at dine hænder er skruet godt på, så er der nogle ting, du gerne må lave i hjemmet. For eksempel må du gerne udskifte toilettet, hvis tilslutningstypen er den samme som hos det gamle toilet. Du må også gerne udskifte blandingsbatteri og tilslutte gulvvarme.

Er du i tvivl, om du må lave VVS-arbejdet selv, kan du kontakte et firma med ekspertise i VVS i Valby, for råd og vejledning. Et autoriseret VVS-firma kan desuden fortælle dig mere om konsekvenserne ved dårligt udført VVS-arbejde, og give dig et uforpligtende tilbud på dit projekt. Derfra kan du vurdere, om du vil tage risikoen eller sikre dig et godt udført og holdbart arbejde.

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

36 30 07 74

Elektronisk bilagshåndtering

Kender du en god timeregistrering app? Det bliver mere og mere almindeligt at bruge elektronisk bilagshåndtering. Papirbilag vil snart være en saga blot og det er der god grund til. Så snart administrationen i en virksomhed eller organisation bliver fuldt elektronisk, er der meget at spare – ikke blot i forhold til de tidligere så store mængder papir, der nu bliver overflødige, men også i form af tidsforbrug. I dag er det langt nemmere at lade al kommunikation, både intern og ekstern, foregå elektronisk. Elektroniske bilag er nemmere at opbevare, optager langt mindre plads og kan lettere gemmes i flere eksemplarer. Administrationen og bogholderiet bliver gevaldigt slanket og både penge og ressourceforbrug kan med fordel benyttes andetsteds.

 

To løsninger

Den nye teknologi findes i forskellige modeller. På nuværende tidspunkt vil det som oftest være i form af én ud af to mulige løsninger. Den elektroniske løsning kan tage form af et lukket intranet, som kræver særlig adgang, enten geografisk eller gennem et program, der skal downloades med dertil hørende adgangstilladelser, før det kan bruges.

 

Det lukkede system

Mange virksomheder benytter stadig denne løsning. Det skyldes ofte sikkerhedshensyn, men kan ofte også have sin begrundelse i det faktum, at mere konservative ledere i især små virksomheder er mistroiske over for nyere teknologiske løsninger, som for dem virker ukendte og derfor knap så sikre. Det lukkede system har da typisk også flere fordele i forhold til sikkerhed imod for eksempel hackerangreb. Til gengæld mangler dette system i høj grad fleksibilitet.

 

Bilagshåndtering i skyen

En model, der vinder mere og mere indpas, er de systemer, der er internetbaserede. Her bliver dataen gemt i ’skyen’. Der er altså tale om cloud-baserede løsninger. Det kan gøre systemet mere sårbart over for angreb fra hackere, men ikke nødvendigvis. Fordelen ved denne form for løsning er helt klar. Den giver en høj grad af fleksibilitet og kræver ikke at brugeren får en helt særlig adgang eller befinder sig på et bestemt sted – eller endda bruger en bestemt computer. Denne løsning kan kombineres med andre programmer som for eksempel apps til timeregistrering.

Der er stor efterspørgsel på smarte måder at registrere den tid, som medarbejderne bruger på arbejdet, især i forhold til lønudbetaling og måling af tidsforbrug på arbejdsopgaver og her kan en timeregistrerings app være en nem og smart løsning. Kombineret med et elektronisk regnskabsprogram vil det lette arbejdet for regnskabsafdelingen, så virksomheden sparer tid og ressourcer. Der er således meget at vinde ved at droppe papiret til fordel for elektronisk administration.

Acubiz A/S

Bregnerødvej 133D

3460 Birkerød

70214215

Optimer oplevelsen på din terrasse

Vil du hellere opholde dig indenfor i stedet for ude på din terrasse? Også når der er sol og sommervejr? Måske er det fordi, din terrasse er for kedelig. Det skal være en dejlig oplevelse, hver gang man tilbringer tid på terrassen. Den er en forlængelse af huset, hvor du bringes tæt på naturen. Det er ikke nok blot at lægge nogle flotte fliser – en terrasse bør også indrettes, så den er behagelig at opholde sig på. Her er nogle tips til, hvordan du bedst kan optimere oplevelsen på din terrasse.

De rigtige havemøbler

Terrassen er som en udendørs stue. Derfor er det også vigtigt, at indretning og komfort er i orden. Vælg nogle flotte havemøbler, som er tidløse at se på. De bør passe til husets øvrige indretning, men samtidig også passe godt ind i haven og naturens farver og stemning. For at havemøblerne holder sig flotte, bør du købe dem i gode, slidstærke materialer. På den måde får du flest mulige års glæde ud af dem.

Komforten bør du heller ikke gå på kompromis med, da det skal være lige så behageligt at opholde sig på terrassen som inde i sofaen i stuen. Køb havemøbler, der er rare og bløde at sidde i, så du får maksimal komfort ud af dem.

Valg af solafskærmning

Lysten til at opholde sig på terrassen er altid størst, når solen skinner. Dog er det ikke altid, at det er lige behageligt. Solen kan hurtigt gøre dig og dine havemøbler meget varme og samtidig måske endda blænde dig. Dette kan du undgå, hvis du vælger optimal solafskærmning til din terrasse. Med en terrassemarkise eller en pergola vil du kunne nyde de varme sommerdage uden overophedning. Samtidig fungerer de nyttige markiser også mod vind, så det blot bliver endnu behageligere at opholde sig ude på terrassen.

Skaf en god grill

Ingen terrasse uden en god grill – og absolut ingen sommerdage uden en god grill! Vi danskere hiver grillen frem som noget af det første, når solen titter frem. Der er intet, der slår en lun sommeraften med familie og venner, hvor grillen er fyldt op med pølser og koteletter. Saml dem, du holder mest af rundt om dit flotte terrassebord, og nyd duften af grillmad, der hurtigt omgiver terrassen. Med en grill bliver det en fryd at lave mad udenfor – og en fryd at opholde sig på terrassen noget oftere.

Mida Gardiner ApS

Engtoftevej 21

9000 Aalborg

60118281

Dørtelefon til lejligheder

Dørtelefonen er et vigtigt redskab, især for lejlighedsbeboere, fordi du nemt kan lukke dine gæster ind oppe fra din lejlighed uden besvær. Udover dette, giver en dørtelefon tryghed, når man er i sin lejlighed, fordi man ved, hvem man lukker ind. Med en smart og funktionel dørtelefon kan du føle dig tryg hele tiden.

Ny dørtelefon i flot design

Du kan vælge den klassiske dørtelefon kun med lyd eller en mere avanceret dørtelefonmodel med videokamera. Modellerne kan fås i forskellige farver og materiale, som du selv kan vælge imellem, så du får en dørtelefon, der passer til din lejlighed. Det kan være svært at vælge, derfor kan du få en autoriseret elektriker til at rådgive dig om, hvad der passer bedst til din lejlighed.

Se, hvem der ringer på

En dørtelefon er et smart system, som er yderst nødvendigt, hvis man eksempelvis bor i lejlighed. Hvis du bor i en ældre lejlighed, kan det være, at du skal have installeret en helt ny dørtelefon, fordi en ældre dørtelefon godt kan have lidt knas på linjen. De fleste vælger en dørtelefon med videokamera, når de skal have installeret en ny dørtelefon. Hvis du vælger en videodørtelefon, kan du se, hvem det er, der ringer på din dør, og hvem du lukker ind.

Vil du kunne lukke gæster ind, selvom du ikke er hjemme?

Du kan også vælge et dørtelefonsystem, der taler sammen med din mobiltelefon. Så når det ringer på hjemme hos dig, bliver opkaldet viderestillet til din telefon, så du har mulighed for at besvare opkaldet, uanset om du er hjemme eller ej. Det er praktisk, hvis du bor i en etageejendom eller et hus med flere etager, hvor du ikke altid er lige tæt på hoveddøren.

Du kan via dette system snakke med vedkommende og vælge, om du vil lukke vedkommende ind eller ej. På denne måde kan du trygt kontrollere, hvad der sker ved din hoveddør eller opgangsdør, uanset om du er hjemme eller ej. Og du kan lukke pakkeposten ind i din opgang for at aflevere din pakke, selvom du ikke er hjemme.

Udskiftning af dørtelefon i din boligforening

Der findes et bredt sortiment af dørtelefoner med og uden videokamera fra forskellige mærker i forskellig kvalitet. Hvis du vælger en elektriker fra Frederiksberg, kan du få hjælp til at finde den helt rigtige dørtelefon, som efterfølgende bliver monteret og installeret for dig.

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C

1879 Frederiksberg C

53 58 28 01

Let arbejdsgangen i byggesager med digitale hjælpemidler

Verden bliver mere og mere digitaliseret. Det resulterer i klare fordele for virksomheder, der kan følge med tiden – og store udfordringer for dem, der ikke får omstillet deres arbejdsgange i tide. Når det gælder byggesager, især inden for det offentlige, er der meget administrativt arbejde, og typisk også mange regler og forordninger, der kan følges. Digitale hjælpemidler kan gøre meget for at lette arbejdsgangen og holde styr på alle dele af byggeprojektet.

Privat og sikkert websystem

Måske oplever I som byggefirma, at meget af tiden går med at sende tegninger frem og tilbage, printe kontrakter og andre vigtige papirer, som skal underskrives og sendes tilbage, enten med brev eller som scannet dokument. Men tænk hvis I ikke længere skulle bruge tid på det. Med det rigtige digitale værktøj kan I få jeres eget, interne websystem, hvor I nemt og hurtigt kan dele vigtige dokumenter. I modsætning til de frit tilgængelige cloud-systemer som Dropbox, vil fordelen her være, at det er et privat system, der ikke i samme grad har problemer med sikkerhed og fortrolighed. Forretningshemmeligheder og kundens oplysninger skal beskyttes, og det er jeres ansvar som virksomhed. Derfor giver det mening at bruge et websystem, som er lavet til jeres firma.

Digitalt værktøj til byggeri

I dag er det muligt at købe en løsning med projekweb, der er designet specielt til byggeprojekter. Hvis I overvejer som virksomhed at investere i en digital facility service, så overvej først og fremmest, hvad jeres behov er. Der findes typisk tre typer websystemer til byggeprojekter, som I køber adgang til som abonnement med medfølgende support. Med det billigste og mest basale system kan I få samlet jeres vigtige dokumenter til projektet i mapper, der nemt kan deles med andre i virksomheden. Det giver også typisk adgang til at formidle de tegninger, der skal bruges til projektet, endda i 3D, så det bliver nemmere at danne sig fuldt overblik. En indbygget mobilløsning med app vil være standard, så medarbejderne, der er involveret i projektet kan få adgang til den information de skal bruge, også når de er på farten. Når man for eksempel er ude på byggepladsen og besigtige byggeriet, vil dette være en stor hjælp.

En udvidet løsning vil tilbyde mulighed for upload og frigivelse af dokumenter til de forskellige parter med adgang til systemet, og mere fleksibilitet i forhold til deling og struktur. Der vil også være mulighed for at tilkøbe en løsning, der giver mere detaljestyring og fuldt overblik over alle dele af byggeriet.

RIB A/S
Ryesgade 19C
2200 København N
35 24 52 50

Brand din virksomhed med en nummerplade med navn

Markedsføring og synliggørelse af din virksomhed er helt grundlæggende, hvis du gerne vil have en sund og velkørende økonomi. Uanset om der er tale om et produkt, en service eller bare et brand er det helt fundamentalt, at man på en eller anden måder formår, at synliggøre sig selv på markedet. Vi lever i en tid, hvor markedsføring og reklamer er altoverskyggende, og derfor skal man tænke ud af boksen, hvis man gerne vil blive lagt mærke til som virksomhed. Man skal være kreativ og nytænkende, hvis man gerne vil ud med sit budskab – og det er der mange måder at gøre på. En nytænkende og innovativ måde at gøre det på er ved, at lave nummerpladerammer med sin virksomheds navn på. Derfor er salget af unikke nummerpladerammer eksploderet de seneste år. Nedenfor beskriver vi, hvilke fordele der kan være ved at få sig en unik nummerplade som virksomhed. Læs med her, hvis du er interesseret!

Synliggør dit brand på en ny måde

Markedsføring og reklameverdenen fylder os alle på mange forskellige måder, men ofte er der en bestemt måde at gøre det på. En bestemt måde, at synliggøre sit brand, og ofte bliver det gjort er det på en uoriginal og efterlignende måde. Derfor er det en grundlæggende evne at have som virksomhed, at kunne skille sig ud i mængden. Det kan gøres på flere måde, men en af dem er ved at få en unik nummerplade.

Innovation og nytænkning

Da markedsføring er blevet så udbredt på alle slags platforme er det grundlæggende, at kunne være nytænkende og innovativ. Større virksomheder bruger rigtig mange penge og ressourcer på innovation og nytænkning, og det er der en god grund til – for det har vist sig at være effektivt. Nye måder at tænke strategier, markedsføring og branding på har givet pote for de store virksomheder, og det bør du overveje i din egen virksomhed. Unikke nummerpladerammer kan være en del af din nye måde at tænke strategi på.

Unikhed

I forbindelse med synliggørelse, innovation og nytænkning kan man tilføje unikhed. Det at være unik i blandt tusindvis af virksomheder kan virkelig give pote i forhold til at fastholde sig selv som en stærk spiller på markedet. Derfor bør du sammenkoble alle tre faktorer og gøre dit brand og din markedsføring så unik, som overhovedet muligt. Den unikke nummerpladeramme er ganske ny, og derfor en unik løsning for din nye markedsføringsstrategi. En ny nummerpladeholder med navn på vil således kunne booste din unikhed og samtidig være med til at skabe omgående resultater. Kontakt en professionel virksomhed, som arbejder med nummerplader, og forhør dig om dine muligheder. Held og lykke!

 

Nummerpladerammen.dk

Fabriksparken 23

2600 Glostrup

92 45 12 27

Gode råd til dig med stress

Stress

Stress rammer mange personer, og her er der både tale om den kortvarige og den langvarige stress. Den kortvarige stress får dig til at handle hurtigt i pressede situationer, hvor kroppen udskiller stresshormoner for at få dig til at reagere hurtigere end normalt. Ved langvarig stress er din krop konstant i denne tilstand, hvor stresshormonerne dominerer i kroppen i alt for høj grad. Mens kortvarig stress er ufarligt for dig, er langvarig stress farligt for dig, da blandt andet dit immunforsvar svækkes, så du er i større risiko for diverse sygdomme. Samtidigt medfører den langvarige stress også en psykisk overbelastning, så din mentale sundhed også mindskes.

Continue Reading

Hvorfor er flour godt for tænderne?

Fluor i tandpasta

Flour er et grundstof, der blandt andet findes naturligt i vores drikkevand. Stoffet er et ofte anvendt grundstof af tandlæger og i tandrelaterede sammenhænge, og det er der en god grund til.

Flour styrker og beskytter tændernes emalje, og derfor spiller flour en vigtig rolle i forebyggelsen mod huller i tænderne.

Sådan virker flour på dine tænder

Yderst på tænderne findes tandemaljen. Denne beskytter tanden mod syre- og bakterieangreb og er derfor vigtig for dine tænders sundhed. Men emaljen kan tage skade. På den ene side slides den naturligt, og på den anden side kan den blive nedbrudt af syre.

Men flour kan hjælpe med at opretholde tandemaljens modstandsdygtighed, så tænderne ikke bliver beskadiget. Flour har nemlig en opbyggende og forstærkende effekt, hvilket betyder, at du kan få hjælp af dette grundstof til at passe på dine tænder.

Når du børster dine tænder med en flourholdig tandpasta, vil flour blive optaget og indbygget i tandemaljen. For at få mest muligt ud af flourens gode egenskaber, bør du undgå at skylle din mund med vand efter tandbørstning.

Behandlinger med flour

Flour benyttes i forebyggelsen og behandlingen af flere tandproblemer. Hos en tandlæge i Frederiksværk og Jyllinge kan du blandt andet få lakeret dine tænder med flour, hvis du har et begyndende cariesangreb. Her kan flourlak være med til at standse hullets udvikling og dermed hjælpe dig med at undgå udboring af tanden.

Lider du af isninger i tænderne? Så kan flourlak også hjælpe dig med at bekæmpe smerterne. Flourlak kan nemlig lægges på den del af tanden, hvor tandkødet har trukket sig tilbage, og således kan du få beskyttelsen af tandhalsene tilbage.

Vælg en tandpasta med flour

På grund af flours mange gode egenskaber bør du vælge at benytte en tandpasta med flour. Der findes både tandpastaer med og uden flour, men langt de fleste typer af tandpasta indeholder flour. Er du i tvivl om, hvorvidt den tandpasta, du bruger, indeholder flour, kan du læse bag på tuben eller pakken. Her er alt indhold i din tandpasta listet.

Hvis du kunne tænke dig et godt råd til valg af tandpasta, kan du kontakte en erfaren tandlæge nær Hundested, som kan vejlede dig til den rette tandpasta for dig. Her kan du også få professionel hjælp til god børsteteknik, så du får det optimale ud af din tandbørstning.
Smilklinikken
Jyllingecentret 41
4040 Jyllinge
46 73 03 30

Smilklinikken
Strandgade 24
3300 Frederiksværk

 

Fordelene ved et solidt klimaanlæg på kontoret

Klimaet på en arbejdsplads kan være altafgørende for produktiviteten, arbejdsklimaet og hvor glade medarbejderne er. Derfor kan det i langt de fleste tilfælde være en fordel at investere i et godt klimaanlæg, hvis man gerne vil have, at virksomheden når sit maksimale potentiale. Læs med nedenfor, hvor vi giver dig alle fordele ved et godt indeklima, og samtidig beskriver, hvilke negative følger der kan være ved at have et dårligt indeklima. Der er flere professionelle virksomheder, som tilbyder opsætning af klimaanlæg, så sørg for at lave din egen research før du beslutter dig for, hvem der skal være din udbyder.

Klimaanlæg kontor

Produktivitet

Vi kender alle følelsen af at have et lavt energiniveau og manglende motivation, når vi skal i gang med at arbejde. Dette kan der være flere grunde til, men en af de væsentligste faktorer for manglende produktivitet er temperaturen og indeklimaet på kontoret. Hvis luften i rummet ikke er god nok, så vil det føre til at hjernen ikke får ilt nok og dermed ikke fungerer optimalt. Dette medfører træthed – især hvis man lige har fået sig en stor frokost. I dette tilfælde vælger rigtig mange at drikke en stor kop kaffe, men hvis luften stadigvæk ikke er frisk, så vil dette ikke hjælpe. Luften i rummet vil stadigvæk være dårlig og medarbejderne ville skulle presse sig selv yderligere for at komme igennem dagen. Hvis luften til gengæld cirkulerer på en naturlig måde og hjernen får ilt nok, så kan det fremme glæde, produktivitet og motivation.

Åbne vinduer

Rigtig mange vælger at åbne samtlige vinduer i et lokale, hvis luften ikke er frisk nok. Dette er naturligvis også en mulighed, men der er samtidig en del problemer forbundet med dette. For det første kan man ikke regulere temperaturen, når man åbner vinduet. Man kan med andre ord ikke forudsige vejret, det kan enten være for varmt, eller for koldt. Dernæst kan åbne vinduer forårsage støj og unødig larm fra gaden. Dette er især gældende, hvis man har kontor i nærheden af byen, hvor man ikke kan løbe fra støjen. Støjen fra gaden kan i nogle tilfælde være værre end et dårligt indeklima, og derfor er denne løsning ikke altid den bedste. I dette tilfælde har man en helt tredje mulighed, som vi ser som den bedste og mest effektive. Nemlig at få bygget et skræddersyet klimaanlæg på kontoret, som altid vil kunne reguleres i forhold til den temperatur, som man ønsker. Et klimaanlæg koster naturligvis mere end åbne vinduer, men fordelen er at man altid vil kunne regulere temperaturen i forhold til vejret udenfor. Samtidig vil man holde al støjen ude og medarbejderen skal ikke bruge tid på at få frisk luft, hvilket man i langt de fleste tilfælde har behov for, når man er på arbejde i mere end tre timer. Derfor kan det være en god ide, at kontakte en producent at klimaanlæg og forhøre dig nærmere. Held og lykke med dit foretagende. 

Dankøling A/S
Islevdalvej 41
2610 Rødovre
70 25 94 50