Gode råd til dig med stress

Stress

Stress rammer mange personer, og her er der både tale om den kortvarige og den langvarige stress. Den kortvarige stress får dig til at handle hurtigt i pressede situationer, hvor kroppen udskiller stresshormoner for at få dig til at reagere hurtigere end normalt. Ved langvarig stress er din krop konstant i denne tilstand, hvor stresshormonerne dominerer i kroppen i alt for høj grad. Mens kortvarig stress er ufarligt for dig, er langvarig stress farligt for dig, da blandt andet dit immunforsvar svækkes, så du er i større risiko for diverse sygdomme. Samtidigt medfører den langvarige stress også en psykisk overbelastning, så din mentale sundhed også mindskes.

Continue Reading

Hvorfor er flour godt for tænderne?

Fluor i tandpasta

Flour er et grundstof, der blandt andet findes naturligt i vores drikkevand. Stoffet er et ofte anvendt grundstof af tandlæger og i tandrelaterede sammenhænge, og det er der en god grund til.

Flour styrker og beskytter tændernes emalje, og derfor spiller flour en vigtig rolle i forebyggelsen mod huller i tænderne.

Sådan virker flour på dine tænder

Yderst på tænderne findes tandemaljen. Denne beskytter tanden mod syre- og bakterieangreb og er derfor vigtig for dine tænders sundhed. Men emaljen kan tage skade. På den ene side slides den naturligt, og på den anden side kan den blive nedbrudt af syre.

Men flour kan hjælpe med at opretholde tandemaljens modstandsdygtighed, så tænderne ikke bliver beskadiget. Flour har nemlig en opbyggende og forstærkende effekt, hvilket betyder, at du kan få hjælp af dette grundstof til at passe på dine tænder.

Når du børster dine tænder med en flourholdig tandpasta, vil flour blive optaget og indbygget i tandemaljen. For at få mest muligt ud af flourens gode egenskaber, bør du undgå at skylle din mund med vand efter tandbørstning.

Behandlinger med flour

Flour benyttes i forebyggelsen og behandlingen af flere tandproblemer. Hos en tandlæge i Frederiksværk og Jyllinge kan du blandt andet få lakeret dine tænder med flour, hvis du har et begyndende cariesangreb. Her kan flourlak være med til at standse hullets udvikling og dermed hjælpe dig med at undgå udboring af tanden.

Lider du af isninger i tænderne? Så kan flourlak også hjælpe dig med at bekæmpe smerterne. Flourlak kan nemlig lægges på den del af tanden, hvor tandkødet har trukket sig tilbage, og således kan du få beskyttelsen af tandhalsene tilbage.

Vælg en tandpasta med flour

På grund af flours mange gode egenskaber bør du vælge at benytte en tandpasta med flour. Der findes både tandpastaer med og uden flour, men langt de fleste typer af tandpasta indeholder flour. Er du i tvivl om, hvorvidt den tandpasta, du bruger, indeholder flour, kan du læse bag på tuben eller pakken. Her er alt indhold i din tandpasta listet.

Hvis du kunne tænke dig et godt råd til valg af tandpasta, kan du kontakte en erfaren tandlæge nær Hundested, som kan vejlede dig til den rette tandpasta for dig. Her kan du også få professionel hjælp til god børsteteknik, så du får det optimale ud af din tandbørstning.
Smilklinikken
Jyllingecentret 41
4040 Jyllinge
46 73 03 30

Smilklinikken
Strandgade 24
3300 Frederiksværk

 

Fordelene ved et solidt klimaanlæg på kontoret

Klimaet på en arbejdsplads kan være altafgørende for produktiviteten, arbejdsklimaet og hvor glade medarbejderne er. Derfor kan det i langt de fleste tilfælde være en fordel at investere i et godt klimaanlæg, hvis man gerne vil have, at virksomheden når sit maksimale potentiale. Læs med nedenfor, hvor vi giver dig alle fordele ved et godt indeklima, og samtidig beskriver, hvilke negative følger der kan være ved at have et dårligt indeklima. Der er flere professionelle virksomheder, som tilbyder opsætning af klimaanlæg, så sørg for at lave din egen research før du beslutter dig for, hvem der skal være din udbyder.

Klimaanlæg kontor

Produktivitet

Vi kender alle følelsen af at have et lavt energiniveau og manglende motivation, når vi skal i gang med at arbejde. Dette kan der være flere grunde til, men en af de væsentligste faktorer for manglende produktivitet er temperaturen og indeklimaet på kontoret. Hvis luften i rummet ikke er god nok, så vil det føre til at hjernen ikke får ilt nok og dermed ikke fungerer optimalt. Dette medfører træthed – især hvis man lige har fået sig en stor frokost. I dette tilfælde vælger rigtig mange at drikke en stor kop kaffe, men hvis luften stadigvæk ikke er frisk, så vil dette ikke hjælpe. Luften i rummet vil stadigvæk være dårlig og medarbejderne ville skulle presse sig selv yderligere for at komme igennem dagen. Hvis luften til gengæld cirkulerer på en naturlig måde og hjernen får ilt nok, så kan det fremme glæde, produktivitet og motivation.

Åbne vinduer

Rigtig mange vælger at åbne samtlige vinduer i et lokale, hvis luften ikke er frisk nok. Dette er naturligvis også en mulighed, men der er samtidig en del problemer forbundet med dette. For det første kan man ikke regulere temperaturen, når man åbner vinduet. Man kan med andre ord ikke forudsige vejret, det kan enten være for varmt, eller for koldt. Dernæst kan åbne vinduer forårsage støj og unødig larm fra gaden. Dette er især gældende, hvis man har kontor i nærheden af byen, hvor man ikke kan løbe fra støjen. Støjen fra gaden kan i nogle tilfælde være værre end et dårligt indeklima, og derfor er denne løsning ikke altid den bedste. I dette tilfælde har man en helt tredje mulighed, som vi ser som den bedste og mest effektive. Nemlig at få bygget et skræddersyet klimaanlæg på kontoret, som altid vil kunne reguleres i forhold til den temperatur, som man ønsker. Et klimaanlæg koster naturligvis mere end åbne vinduer, men fordelen er at man altid vil kunne regulere temperaturen i forhold til vejret udenfor. Samtidig vil man holde al støjen ude og medarbejderen skal ikke bruge tid på at få frisk luft, hvilket man i langt de fleste tilfælde har behov for, når man er på arbejde i mere end tre timer. Derfor kan det være en god ide, at kontakte en producent at klimaanlæg og forhøre dig nærmere. Held og lykke med dit foretagende. 

Dankøling A/S
Islevdalvej 41
2610 Rødovre
70 25 94 50

Et samarbejde med en boligadvokat sikrer dine interesser

samarbejde med boligadvokat

Hvorfor er det smart at benytte en boligadvokat, når du skal købe bolig? Det er en stor økonomisk beslutning at købe bolig, én af de største, du kan foretage i dit liv. Derfor bør du sørge for at have den rigtige rådgivning for at sikre, at købet går glat, og du ikke skriver under på noget, som ikke er til din fordel. Det kan en boligadvokat hjælpe dig med.

Continue Reading

Få rådgivning til dit næste store boligkøb

koebsaftale

Står du over for at skulle købe ny bolig? Det er en stor beslutning uanset dit økonomiske råderum, og derfor bør du sikre dig bedst muligt, så handlen ikke ender med at skade din økonomi på lang sigt. Der er få ting, der kan være mere økonomisk forkrøblende end at foretage en uklog bolighandel, og du kan på sigt tabe mange penge, hvis det for eksempel viser sig at dit nye hus har skimmelsvamp, uden at du opdagede det i tilstandsrapporten. De færreste mennesker gør sig klart, hvor mange regler og formalia der er involveret i et boligkøb, og selv sådan noget som at læse de mange bilag der hører til tilstandsrapporten kan virke uoverskueligt og forvirrende, hvis man ikke har erfaring med dette og ved, hvad man skal kigge efter. Derfor er det en rigtig god idé at sikre sig selv bedst muligt i forhold til uforudsete situationer, og det gør du bedst ved at hyre en boligkøbsadvokat.Continue Reading

Har du styr på salgspsykologi?

Salgspsykologi

For den erfarne sælger kan salgspsykologi være med til at give en bredere forståelse for kundernes behov, handlinger og tankemønstre, når det drejer sig om salg. Det handler grundlæggende om at forstå, hvilken slags personlighedstype man har med at gøre for at kunne afgøre, hvordan en specifik kommunikation skal anvendes. Nedenfor giver vi dig en kort introduktion til salgspsykologi, som du muligvis kan have nytte af i et fremtidigt salgskursus. Salgspsykologi er rettet mod sælgere, der både har fysisk kontakt med kunder, men også over telefonen.

Continue Reading

3 fordele ved ejendomsservice

Gartner

Der er mange fordele ved ejendomsservice, hvilket adskillige danskere landet over allerede nyder godt af. Ejendomsservice gør hverdagen lettere, og det er uden tvivl en service, som mange flere danskere vil værdsætte. Af den grund bør de mange fordele ved effektiv ejendomsservice i København udbredes, så der ikke behøves at bruges tid på opgaver i forbindelse med ejendommen. Ejendomsservice henvender sig både til private ejendomme og erhvervsejendomme.

Continue Reading

Indfang minder – bestil tid hos en fotograf

indfang minder

Vi husker alle sammen minder på forskellige måder – nogle igennem dufte, andre igennem følelser og lyde, men en måde hvorpå du aldrig vil glemme et mindre, er ved at have dem på billeder. Billeder fortæller os alt om, hvad der er sket i øjeblikket, hvor det samtidig også viser os, hvad personerne på billederne føler. Et billede er med til at forevige et minde.

På grund af den hurtige udvikling i elektronik er der mange, der i dag bruger deres mobiltelefoner til at tage billeder. Men fordi elektronik er så usikkert som det er, kan det desværre ske, at billederen vil gå tabt for evigt, hvis telefonen bliver stjålet eller computeren går i stykker. Derudover er kvaliteten af billederne fra en telefon heller ikke helt den bedste. Et godt råd vil derfor være at hyre en professionel fotograf i Herlev til at tage dine billeder. Skal du holde konfirmation, bryllup eller vil du bare have nogle ekstra gode billeder at hænge på væggen af familien, kan du finde en helt fantastisk fotograf til at tage billeder af dette. En fotograf kan også hjælpe dig med at posere rigtigt, have det rigtige lys og rekvisitter, og sørger altid for, at alle billederne er i høj kvalitet og er helt perfekte.

Ved at få en professionel fotograf til at fotografere dine minder, kan du også få fremkaldt dine billeder, og derfor være garanteret, at mindet aldrig forsvinder.

Ligeså hvis du har lavet et helt exceptionelt stykke håndværk på dit arbejde, vil du have et fantastisk billede af dig og dine kollegaer eller vil du bare have taget nogle helt unikke billeder af en kompetent og erfaren erhvervsfotograf, er dette også noget, der sagtens kan lade sig gøre, du skal blot finde den helt rigtige fotograf til din smag. At du får taget nogle professionelle billeder af din arbejdsplads, hvor der bliver vist en ganske almindelig dag eller hvad der bliver udført af forskellige opgaver, kan også være med til at give rigtig god reklame, så folk også får en forståelse af, hvad det er for en type arbejde de søger.

Billeder er en fantastisk form for minde, om det så er i privatlivet eller erhvervslivet. Men husk at hyre en fotograf i god tid, så lige præcis dén fotograf du gerne vil have, ikke er booket, når du skal bruge ham eller hende.

 

Keynote Pictures Provst

Bentzons vej 61

2860 Søborg

Danmark

28 73 92 92

Sammenlign brillepriser inden du køber

køb briller

Briller er en nødvendighed, når synet svigter. Uanset om det en medfødt bygningsfejl, der betyder at du skal have briller, eller om det skyldes alder, der tærer på synssansen, er briller en måde, hvorpå dit syn alligevel kan fungere. Derfor er briller i dette tilfælde ikke noget, du kan fravælge, uden at du samtidig giver køb på din livskvalitet. Synet er nemlig en af vores vigtigste sanser, og den sans vi har sværest ved at klare os uden. Mange føler dog, at det at købe briller er en stor økonomisk byrde. Og briller er heller ikke billige, tværtimod. Der er meget, der skal gå op i en højere enhed, når der laves briller til forbrugerne. I dag dikterer moden og forfængeligheden, at når man bærer briller, skal de være pæne at se på, især fordi mange mennesker som udgangspunkt ikke er vilde for at gå med briller. Briller skæmmer udseendet, er der mange der synes, og optikere i Køge og Hillerød kan berette, at deres kunder i højere grad end før er blevet modebevidste og stiller høje krav til brillernes design og udformning. Samtidig må man ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Continue Reading