Slip for tilstoppede toiletter med kloakservice

Måske er kloak og vedligeholdelse af denne ikke lige det første der springer dig i hovedet, når du hører om vedligeholdelse af bygninger mv. Kloakken er en af de ting vi tager for givet, men som hvis den får lov til at passe sig selv og ikke bliver vedligeholdt, kan gøre det praktisk talt umuligt at bo inde i byen. En kloak der er i stykker stinker, sådan er det. Derudover kan denne gøre det svært at skylle ud i toilettet. I København har man ligeledes set eksempler på, at en kloak der ikke kan følge med, kan løbe over hvis det regner meget i en periode, og derved oversvømme kældre og lavtliggende lejligheder med bakteriefyldt kloakvand. Selvom det ikke er det man oftest har lyst til at tænke på, så er kloakservice rigtig vigtigt, hvis man står for vedligeholdelsen af en bygning.

Slip for tilstoppede toiletter med kloakservice

Derfor er dit toilet tilstoppet

Kloakken er ikke det eneste, der kan give et tilstoppet toilet. Toilettet er en relativt simpel konstruktion. Inde i cisternen er der vand, som bliver lukket ud i toilettet når der skylles ud. Herefter bliver toilet og cisterne fyldt med vand igen, indtil en ting inde i cisternen stopper vandtilførslen, således at det ikke står og løber. Hvis cisternen bliver kalket til, vil der konstant løbe vand i toilettet, hvorved dette skal ordnes.

En anden grund til, dit toilet måske er stoppet, kan være en prop i selve toilettet. Har man været væk på ferie i et par uger, kan man godt komme hjem til et toilet der ikke virker, fordi der har været meget lidt vand i, da man tog afsted. Her kan der danne sig kalk i de forskellige dele, som kan gøre, at toilettet ikke virker normalt. Og sidst men ikke mindst, kan man, eller overboen for den sags skyld, være kommet til at skylle noget ud i toilettet, som man ikke burde. Ting såsom bind, kondomer og store klumper hår, kan få kloakken til at stoppe, og give dig et toilet der ikke virker.

Det kan du gøre ved det

Hvis dit toilet er stoppet, og du ikke selv kan ordne det med en svupper, så er der intet andet for, end at få fat i en VVS’er. Du kan finde en udbyder af VVS i København eller lignende, blot ved at gå på nettet og søge efter det. Det er nemmere og billigere at få den vedligeholdt, end at få den ordnet når skaden er sket, find derfor en VVS’er – hellere før end senere.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 78 77 17 09