Få en bideskinne hos tandlægen

Har du hovedpine, når du vågner om morgenen? Kan du nikke genkendende til at have ømme kæbeled og muskler? Eller er dine tænder slidte og følsomme? Så kan det være, at du skærer tænder under din nattesøvn, eller at du har tendens til at bide for hårdt sammen. Hvis du har nogle af de ovennævnte symptomer, så er det fornuftigt at undersøge, hvilke behandlinger der findes, så du ikke skal lide af det mere. Det kan nemlig være en stor gene for mange, og det forstyrre både din hverdag og levevis. Som behandling af tænderskæren eller hårdt sammenbid kan en bideskinne være en god løsning. En bideskinne kan du få lavet hos en tandklinik, og der findes både dygtige tandlæger i Brøndby, Rødovre og Glostrup, som kan tilbyde sådan en behandling.

Hvad er en bideskinne?

En bideskinne skal du bære om natten, når du sover. Skinnen hjælper dig med at slippe af med de symptomer, som du måtte have, hvad end det er følsomme tænder eller ømme kæbeled. Du får lavet en unik bideskinne hos tandklinikken, hvilket vil sige, at tandlægen tager et aftryk af dine tænder, så skinnen passer perfekt og præcist dit tandsæt. Med en bideskinne vil dine tyggemuskler blive aflastet, og dit kæbeled vil blive afslappet, og på samme tid vil dine tænder også blive skånet mod slid. Allerede efter nogle få uger med bideskinne, oplever mange en bedring.

Få en bideskinne hos tandlægen

Hvordan ved jeg, at en bideskinne er den rette løsning?

Måske du er i tvivl om hvorvidt du skærer tænder eller bider for hårdt sammen, for har alle ikke oplevet at vågne op med en hovedpine en gang imellem? Hvis du er i tvivl, kan det være en god idé at kontakte en tandlæge, der har viden om emnet. Der er mange kompetente tandlæger i landet, bl.a. har personalet hos Glostrup Tandplejecenter stor erfaring med bideskinner, og de har hjulpet mange patienter mod en bedre nattesøvn. Tænder kan være et følsomt emne, og mange er også bange for at gå til tandlægen. Hvis dette gælder dig, er det vigtigt at vælge en tandlæge, der har en masse viden inden for dette felt, og som kan give dig en tryg behandling fra start til slut.

Find derfor en god tandlæge, og ring til dem i dag, så du kan finde ud af om en bideskinne er en behandling, der kan hjælpe dig af med dine problemer. På denne måde kommer du hurtigere af med de smerter, du måtte have.

Glostrup Tandplejecenter
Hovedvejen 61
2600 Glostrup
Tlf: 43 45 48 48