Brand din virksomhed med en nummerplade med navn

Markedsføring og synliggørelse af din virksomhed er helt grundlæggende, hvis du gerne vil have en sund og velkørende økonomi. Uanset om der er tale om et produkt, en service eller bare et brand er det helt fundamentalt, at man på en eller anden måder formår, at synliggøre sig selv på markedet. Vi lever i en tid, hvor markedsføring og reklamer er altoverskyggende, og derfor skal man tænke ud af boksen, hvis man gerne vil blive lagt mærke til som virksomhed. Man skal være kreativ og nytænkende, hvis man gerne vil ud med sit budskab – og det er der mange måder at gøre på. En nytænkende og innovativ måde at gøre det på er ved, at lave nummerpladerammer med sin virksomheds navn på. Derfor er salget af unikke nummerpladerammer eksploderet de seneste år. Nedenfor beskriver vi, hvilke fordele der kan være ved at få sig en unik nummerplade som virksomhed. Læs med her, hvis du er interesseret!

Synliggør dit brand på en ny måde

Markedsføring og reklameverdenen fylder os alle på mange forskellige måder, men ofte er der en bestemt måde at gøre det på. En bestemt måde, at synliggøre sit brand, og ofte bliver det gjort er det på en uoriginal og efterlignende måde. Derfor er det en grundlæggende evne at have som virksomhed, at kunne skille sig ud i mængden. Det kan gøres på flere måde, men en af dem er ved at få en unik nummerplade.

Innovation og nytænkning

Da markedsføring er blevet så udbredt på alle slags platforme er det grundlæggende, at kunne være nytænkende og innovativ. Større virksomheder bruger rigtig mange penge og ressourcer på innovation og nytænkning, og det er der en god grund til – for det har vist sig at være effektivt. Nye måder at tænke strategier, markedsføring og branding på har givet pote for de store virksomheder, og det bør du overveje i din egen virksomhed. Unikke nummerpladerammer kan være en del af din nye måde at tænke strategi på.

Unikhed

I forbindelse med synliggørelse, innovation og nytænkning kan man tilføje unikhed. Det at være unik i blandt tusindvis af virksomheder kan virkelig give pote i forhold til at fastholde sig selv som en stærk spiller på markedet. Derfor bør du sammenkoble alle tre faktorer og gøre dit brand og din markedsføring så unik, som overhovedet muligt. Den unikke nummerpladeramme er ganske ny, og derfor en unik løsning for din nye markedsføringsstrategi. En ny nummerpladeholder med navn på vil således kunne booste din unikhed og samtidig være med til at skabe omgående resultater. Kontakt en professionel virksomhed, som arbejder med nummerplader, og forhør dig om dine muligheder. Held og lykke!

 

Nummerpladerammen.dk

Fabriksparken 23

2600 Glostrup

92 45 12 27

God ekstern kommunikation starter indefra (intern kommunikation)


Intern og ekstern kommunikation hænger i den grad sammen, og det er derfor vigtigt for en virksomheden at fokusere på begge dele. Hvordan medarbejderne og offentligheden opfatter virksomheden, kan være altafgørende for hvordan virksomheden klarer sig på længere sigt. Effektiv kommunikation til både omverdenen og virksomhedens medarbejdere kan altså være med til at løfte bundlinjen.

Medarbejdere som ambassadører for virksomheden

Hvis den interne kommunikation i virksomheden fungerer betyder det for eksempel, at medarbejderne ved, hvad der kendetegner virksomheden, hvad virksomhedens mål er og generelt set er loyale over for virksomheden. Hvis en virksomhed har god intern kommunikation, kan medarbejderne virke som en slags ambassadører for virksomheden. Når en medarbejder har en stor arbejdsglæde, føler sig som en del af virksomheden og har tillid til ledelsen vil det ofte betyde, at medarbejderen er stolt over sin arbejdsplads, og de opgaver som virksomheden nu engang løser.

God ekstern kommunikation starter indefra

Når en medarbejder er stolt af sin arbejdsplads fortæller personen om sit arbejde til venner, bekendte og måske endda en fremmed til et middagsselskab. Hvis flere medarbejdere fortæller, hvor fantastisk virksomheden er, vil rygtet spredes, og virksomheden vil på længere sigt have et godt rygte og være et sted, hvor man har lyst til at arbejde. Dette kan også betyde, at antallet af ansøgninger til virksomheden vil stige. 

Overensstemmelse mellem den interne og eksterne kommunikation

Det er vigtigt for enhver virksomhed, at det der bliver kommunikeret ud til offentligheden, er i overensstemmelse med det, som medarbejderne oplever i dagligdagen. Det nytter ikke noget at fortælle offentligheden, hvor glade medarbejderne er for at arbejde i virksomheden, hvis ikke det er tilfældet. Hvis dette gøres, vil det skade virksomhedens omtale, og virksomheden vil ikke længere være troværdig. Virksomheden skal derfor tænke sig om både i forhold til ekstern kommunikation og intern kommunikation, da det kan ende både skidt og godt. Virksomheden kan skabe et stærk brand, hvis de to former for kommunikation spiller sammen og fungerer, men virksomheden kan også få et dårligt brand og blive stemplet, som en utroværdig virksomhed, hvis kommunikationen ikke fungerer.

Det handler altså om at skabe god intern kommunikation, så virksomheden også kan få god ekstern kommunikation, der kan være medvirkende til at skabe et stærkere brand.

Carsten Wendt
Salekildevej 6
3200 Helsinge
Tlf: 70 27 21 94