Let arbejdsgangen i byggesager med digitale hjælpemidler

Verden bliver mere og mere digitaliseret. Det resulterer i klare fordele for virksomheder, der kan følge med tiden – og store udfordringer for dem, der ikke får omstillet deres arbejdsgange i tide. Når det gælder byggesager, især inden for det offentlige, er der meget administrativt arbejde, og typisk også mange regler og forordninger, der kan følges. Digitale hjælpemidler kan gøre meget for at lette arbejdsgangen og holde styr på alle dele af byggeprojektet.

Privat og sikkert websystem

Måske oplever I som byggefirma, at meget af tiden går med at sende tegninger frem og tilbage, printe kontrakter og andre vigtige papirer, som skal underskrives og sendes tilbage, enten med brev eller som scannet dokument. Men tænk hvis I ikke længere skulle bruge tid på det. Med det rigtige digitale værktøj kan I få jeres eget, interne websystem, hvor I nemt og hurtigt kan dele vigtige dokumenter. I modsætning til de frit tilgængelige cloud-systemer som Dropbox, vil fordelen her være, at det er et privat system, der ikke i samme grad har problemer med sikkerhed og fortrolighed. Forretningshemmeligheder og kundens oplysninger skal beskyttes, og det er jeres ansvar som virksomhed. Derfor giver det mening at bruge et websystem, som er lavet til jeres firma.

Digitalt værktøj til byggeri

I dag er det muligt at købe en løsning med projekweb, der er designet specielt til byggeprojekter. Hvis I overvejer som virksomhed at investere i en digital facility service, så overvej først og fremmest, hvad jeres behov er. Der findes typisk tre typer websystemer til byggeprojekter, som I køber adgang til som abonnement med medfølgende support. Med det billigste og mest basale system kan I få samlet jeres vigtige dokumenter til projektet i mapper, der nemt kan deles med andre i virksomheden. Det giver også typisk adgang til at formidle de tegninger, der skal bruges til projektet, endda i 3D, så det bliver nemmere at danne sig fuldt overblik. En indbygget mobilløsning med app vil være standard, så medarbejderne, der er involveret i projektet kan få adgang til den information de skal bruge, også når de er på farten. Når man for eksempel er ude på byggepladsen og besigtige byggeriet, vil dette være en stor hjælp.

En udvidet løsning vil tilbyde mulighed for upload og frigivelse af dokumenter til de forskellige parter med adgang til systemet, og mere fleksibilitet i forhold til deling og struktur. Der vil også være mulighed for at tilkøbe en løsning, der giver mere detaljestyring og fuldt overblik over alle dele af byggeriet.

RIB A/S
Ryesgade 19C
2200 København N
35 24 52 50

Få et godt kontormiljø med fast rengøringsservice

Kontorrengøring

Et stort fælleskontor har både sine fordele og ulemper. Et sundt fælleskontor kan give anledning til gode diskussioner, idéudvikling og –udveksling, en frisk stemning og ikke mindst et socialt netværk, der en gang imellem kan være behov for midt imellem de faste arbejdsopgaver. Samtidig er et stort fælleskontor vigtigt at holde rent og pænt, så der udelukkende kan koncentreres om de arbejdsmæssige tiltag, og disse kan holdes i fokus. Derfor er det en god idé, at have styr på kontorengøringen, om end du befinder dig i København, på Østerbro eller omegn.

For nogle kan det være mere frustrerende end gavnligt at have fælleskontor. For disse personer, kan det være essentielt at der netop er orden på tingene, at der ikke ligger snavs og flyder i hjørnerne – hvilket dog aldrig er hensigtsmæssigt på en arbejdsplads. Men der er professionel hjælp at hente hos www.tiptop-ejendom.dk. Her kan du få den mest kompetente rengøringshjælp af et professionelt team med sans for detaljen. Om du sidder på ét stort kontor med mange medarbejdere samlet eller din virksomhed består af flere små kontorer, kan vi nemt ordne rengøringen for dig. Et rent kontormiljø giver en højere og bedre arbejdsmorale hos de fleste medarbejdere, hvilket kommer hele virksomheden til gavn i sidste ende.

Facility service – til virksomheder og erhvervsbygninger
Vi har, hos TipTop Ejendomsservice i Storkøbenhavn, en del erfaring indenfor service til erhvervsbygninger. Vi står ikke kun for rengøring af kontorer men også for diverse andre praktiske opgaver. Blandt andet kan vi varetage vedligeholdelse af grønne udendørsarealer samt snerydning af gangstier og fortove ved vintertid. Desuden kan vi samtidig stå for papirarbejdet, henholdsvis til varme- og el styring. Vi har gennem tiden erfaret, at det gør det lettere for vores kunder kun at skulle forholde sig til ét enkelt selskab som kan stå for alt praktisk – der står udover de essentielle opgaver for medarbejderne. På den måde vil I på Jeres arbejdsplads få bedre flow i forhold til Jeres specialerelaterede opgaver – mens vi sørger for et godt og rent kontormiljø.

Hvordan skal jeg kontakte Jer?
Ønsker du vores hjælp til Jeres kontorrengøring, blot en trappevask i ejendommen eller en vicevært til Jeres boligforening i København, kan vi let kontaktes via telefon eller pr. mail. Hent eventuelt et uforpligtende tilbud på vores ejendomsservice i København på vores hjemmeside, hvor du i øvrigt kan få tilsendt tilbud på flere forskellige ydelser fra os, på en gang. I fællesskab kan vi skabe et godt og rentabelt tilbud der dækker Jeres behov.