Et samarbejde med en boligadvokat sikrer dine interesser

samarbejde med boligadvokat

Hvorfor er det smart at benytte en boligadvokat, når du skal købe bolig? Det er en stor økonomisk beslutning at købe bolig, én af de største, du kan foretage i dit liv. Derfor bør du sørge for at have den rigtige rådgivning for at sikre, at købet går glat, og du ikke skriver under på noget, som ikke er til din fordel. Det kan en boligadvokat hjælpe dig med.

Derfor bør du hyre en boligadvokat

Når du køber en bolig, er der mange juridiske regler og formalia, som du skal forholde dig til. Det kan være rigtig svært, når man ikke har juridisk baggrund. I forbindelse med bolighandel har sælger som regel en rådgiver i form af ejendomsmægleren. Du kan som køber ikke få uvildig rådgivning af mægleren, som jo har sælger som kunde. For at sikre dine egne interesser i forbindelse med et boligkøb, bør du derfor alliere dig med en boligrådgiver, der kan yde dig uvildig juridisk rådgivning. Der er mange steder, hvor du kan få professionel køberrådgivning i København, ligesom du finder en del kompetente boligadvokater på Amager. Hvis du mener, du selv har helt styr på selve handelsdelen af boligkøbet, kan du selvfølgelig nøjes med at få en boligadvokat til at stå for at skrive skødet og sende det til tinglysning. En del aspekter af bolighandlen vil dog være bedst at gennemføre med en kompetent rådgiver i ryggen. Blot sådan noget som en gennemgang af tilstandsrapporten kan være utrolig svært at gøre på egen hånd. Hvis du ikke har viden og erfaring inden for området, kan du nemt komme til at overse essentielle ting, som kan skabe problemer for dig, når du først har skrevet under på købsaftalen og overtaget boligen. Det kan for eksempel være et problem, hvis der opstår en skade eller en mangel ved boligen bliver opdaget efterfølgende, som faktisk stod angivet i tilstandsrapporten. Det kan være dybt problematisk for din økonomi at overse den slags, men ved hjælp fra en boligadvokat vil dette ikke ske.

Det gør en boligadvokat

En boligadvokat er helt basalt din repræsentant over for sælger og sælgers mægler. Din boligadvokat vejleder dig gennem købsprocessen og sørger for at håndtere vigtige juridiske dokumenter så som skødet, godkendelsesskrivelsen og refusionsopgørelsen. Din advokat kan også stå for den indledende korrespondance med sælger og i overført betydning holde dig i hånden frem til den dag, du skal overtage boligen officielt. Det vil gøre dit boligkøb langt mere trygt og sikkert for dig.

Jurist -Og Skødehuset
Holmbladsgade 44, 2 tv
København S 2300
60617678