Øg trivslen på din arbejdsplads med professionel erhvervsrengøring

professionel rengøring på arbejdspladsen

Det er vigtigt at prioritere rengøring, når man ejer eller lejer erhvervslokaler til en virksomhed. Det kan være forskelligt, om det er udlejer eller lejer af erhvervslokaler, som står for rengøringen, men det er vigtigt, at rengøringen bliver udført professionelt og effektivt. På en arbejdsplads skal de ansatte kunne føle sig godt tilpas, og derfor er rengøring vigtig, for god rengøring øger trivslen blandt medarbejderne, mens dårlig rengøring sænker den. Derfor er der mange firmaer, især i København, som udbyder ejendomsservice. Erhvervsrengøring i København vokser i disse år, fordi efterspørgslen stiger, jo mere fokus der er på godt arbejdsmiljø og sundhed. Flere og flere rengøringsfirmaer reklamerer med deres brede ekspertise og alsidige erfaring, når det kommer til rengøringsopgaver, fordi kravene til god rengøring stiger. De fleste virksomheder ved godt, at de kan spare tid, energi og ressourcer ved at udlicitere deres rengøring til et privat firma.

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtig?

Rengøring af erhvervslokaler skal være af høj kvalitet, for rene lokaler som er rare at opholde sig i er med til at øge trivslen på arbejdspladsen, og det er noget, som de fleste virksomheder vægter meget højt. Dårlig rengøring kan øge risikoen for mistrivsel, utilfredshed og sygdom, og kan koste virksomheden mange penge i medarbejderes sygedage. Det er mest behageligt at opholde sig på en arbejdsplads, hvor daglig og grundig rengøring er en prioritet, og det vil også give samarbejdspartnere og potentielle nye medarbejdere et mere fordelagtigt indtryk af virksomheden. Samtidig vil den trivsel, som en arbejdsplads med fokus på et rent og sundt kontormiljø medfører hos medarbejderne, være med til at fastholde de ansatte i længere tid end ellers.

Få en rengøringsplan

Det kan være svært at overskue for virksomheden, hvad der skal rengøres hvornår, og hvordan dette passer ind i arbejdsdagen, så rengøringen ikke bliver til gene for eller forstyrrer medarbejderne. Derfor kan det være en god idé at få lavet en decideret rengøringsplan i samarbejde med rengøringsfirmaet. De kan rådgive din virksomhed omkring, hvad der bør rengøres hvor ofte, og sammen kan I lave en fast aftale for, hvornår der skal være rengøring af lokaler og materiel i virksomheden, så din virksomhed er sikret effektiv rengøring, uden at det går ud over produktiviteten.

Hvad gøres rent?

Erhvervsrengøring indbefatter mange ting, alt efter hvilken type virksomhed det drejer sig om. Som regel skelnes der mellem daglig rengøring, ugentlig rengøring og specialrengøring, der kun skal foretages et par gange om måneden. Det vil som regel være noget, din virksomhed kan aftale efter råd fra rengøringsfirmaet, så rengøringen tilpasses til jeres behov.

Sallingboe ApS

Ellekær 8

2730 Herlev

50 10 17 14