Tre gode råd til dit næste firmaevent

god råd til firmaevent

Der er mange ting, I bør tænke over, når I gerne vil arrangere et firmaevent i eller omkring København. Her kan I læse tre gode råd til, hvad I bør tage med i jeres overvejelser.

Hvad er formålet med eventet?

Der er givetvis en grund til, at I har besluttet at afholde eventet, og den grund bør afspejles i selve eventets udformning. Handler det om teambuilding, er det en god idé at arrangere et event, hvor jeres medarbejdere for eksempel skal løse en række opgaver i par eller hold. Er formålet mere festligt, for eksempel som en sommerfest eller en sjov, afslappet dag udenfor kontoret, kan I måske afholde jeres event i en forlystelsespark eller ganske enkelt afholde en stor fest. Endelig kan jeres event være åbent for medarbejderenes familier, så jeres glæde over medarbejderne kommer endnu længere ud.

Hvem er I?

I ethvert arbejde med at arrangere et firmaevent må I huske at tænke på, hvem jeres medarbejdere er. Hvordan er aldersfordelingen, for eksempel; der skal være noget for enhver. Husk også, at alle finder forskellige ting sjove, og at I gerne skulle undgå, at en del af jeres medarbejdere ikke morer sig eller i værste fald føler sig udstillet. Eventet kan derudover med fordel arrangeres i tråd med jeres image og virksomhedens stil. Se nærmere på virksomhedens historie og traditioner og dyrk disse. Det kan også i mange tilfælde være en god idé at afholde et familiearrangement, så jeres medarbejderes familier også får glæde af arrangementet.

Alt det praktiske

Når I er på udkig efter et sted at afholde jeres firmaevent, for eksempel ved at undersøge selskabslokaler til leje i København, må I naturligvis gøre jer nogle overvejelser om budget, beliggenhed og traktement. Har I ikke et ret stort budget til rådighed, kan I alligevel arrangere et spændende og givende event; hvis I fokuserer på de ting, som er vigtigst for jer. En praktisk beliggenhed tæt på arbejdspladsen kan være en god idé, men hvis I vil afholde arrangementet længere væk eller i omgivelser, som kan være vanskelige at nå frem til, så bør I arrangere transport. Endelig er det en god idé at sørge for god mad og drikke, så medarbejderne virkelig føler sig forkælede.

Husk, at firmaeventet er noget, I giver til medarbejderne. Vigtigst af alt er det derfor, at medarbejderne føler sig værdsatte. God fornøjelse med planlægningen.

 

Kun Kant

Magnolievangen 92

3450 Allerød

20 78 18 48