3 fordele ved ejendomsservice

Gartner

Der er mange fordele ved ejendomsservice, hvilket adskillige danskere landet over allerede nyder godt af. Ejendomsservice gør hverdagen lettere, og det er uden tvivl en service, som mange flere danskere vil værdsætte. Af den grund bør de mange fordele ved effektiv ejendomsservice i København udbredes, så der ikke behøves at bruges tid på opgaver i forbindelse med ejendommen. Ejendomsservice henvender sig både til private ejendomme og erhvervsejendomme.

1) Slip for rengøringen

Rengøring er en nødvendighed, som bør foretages ofte for at sikre et godt indeklima og en sund hygiejne. Jo mere lokalerne bruges, jo større er behovet for rengøring. I travle hjem og på hektiske kontorer kan det være svært at finde tid til den daglige rengøring samt den grundigere hovedrengøring. Det er af den grund muligt at modtage ejendomsservice i form af rengøring, så lokalerne bliver rengjort regelmæssigt. Behovet for rengøring varierer naturligvis, og det er derfor muligt at tilpasse hyppigheden af rengøringen efter det individuelle behov. Ved at indgå i en fast ordning med ejendomsservice kan du komme hjem til et rengjort hjem og møde op til et rent kontor. Det er også muligt at modtage ekstra rengøring, hvis der eksempelvis er særligt behov for rengøring efter håndværkere eller arrangementer. Af større rengøringsopgaver indgår også vinduespolering i sortimentet, som kan vælges efter behov.

2) Ingen bekymringer med en vicevært

I større ejendomme med flere beboere, kan det typisk være svært at placere ansvaret for de forskellige opgaver. I de situationer er det en stor fordel at få tilknyttet en ekstern vicevært, som kan træde til, når det er nødvendigt. Viceværten vil således varetage de opgaver, som der er behov for hjælp til at kunne udføre. Der er ingen grund til bekymringer, når der er en vicevært tilknyttet, som konstant vil holde øje med, at alt er, som det skal være. Viceværten kan også tilkalde ekstra hjælp under behov, så du som ejendommens beboer ikke behøver at bruge tid og energi på dette.

 3) Få pæne udendørsarealer uden jord på fingrene

Det har ingen betydning, om undskyldningen for manglende fokus på udendørsarealer skyldes travlhed eller mangel på grønne fingre. Som en del af ejendomsservice tilbydes der nemlig hjælp til vedligeholdelse af udendørsarealer, hvor både haver, lejlighedsgårde og større udendørsarealer kan ordnes. På den måde kan udendørsarealerne nydes året rundt uanset hvor travl du er. Til de personer uden grønne fingre er det oplagt, at få tilknyttet en professionel gartner i København, som kan skabe det udendørsareal, som du drømmer om. Heri indgår både større opgaver som eksempelvis træfældning, men også mindre opgaver med græsplæneslåning og vanding af blomsterne tilbydes. Dette er især en service, som er meget populær for personer med sommerhuse, så haven er pæn, når sommerhuset benyttes.

 Bekan Ejendomsservice APS

Stokkemarkevej 27

2730 Herlev

23 70 00 82