Dørtelefon til lejligheder

Dørtelefonen er et vigtigt redskab, især for lejlighedsbeboere, fordi du nemt kan lukke dine gæster ind oppe fra din lejlighed uden besvær. Udover dette, giver en dørtelefon tryghed, når man er i sin lejlighed, fordi man ved, hvem man lukker ind. Med en smart og funktionel dørtelefon kan du føle dig tryg hele tiden.

Ny dørtelefon i flot design

Du kan vælge den klassiske dørtelefon kun med lyd eller en mere avanceret dørtelefonmodel med videokamera. Modellerne kan fås i forskellige farver og materiale, som du selv kan vælge imellem, så du får en dørtelefon, der passer til din lejlighed. Det kan være svært at vælge, derfor kan du få en autoriseret elektriker til at rådgive dig om, hvad der passer bedst til din lejlighed.

Se, hvem der ringer på

En dørtelefon er et smart system, som er yderst nødvendigt, hvis man eksempelvis bor i lejlighed. Hvis du bor i en ældre lejlighed, kan det være, at du skal have installeret en helt ny dørtelefon, fordi en ældre dørtelefon godt kan have lidt knas på linjen. De fleste vælger en dørtelefon med videokamera, når de skal have installeret en ny dørtelefon. Hvis du vælger en videodørtelefon, kan du se, hvem det er, der ringer på din dør, og hvem du lukker ind.

Vil du kunne lukke gæster ind, selvom du ikke er hjemme?

Du kan også vælge et dørtelefonsystem, der taler sammen med din mobiltelefon. Så når det ringer på hjemme hos dig, bliver opkaldet viderestillet til din telefon, så du har mulighed for at besvare opkaldet, uanset om du er hjemme eller ej. Det er praktisk, hvis du bor i en etageejendom eller et hus med flere etager, hvor du ikke altid er lige tæt på hoveddøren.

Du kan via dette system snakke med vedkommende og vælge, om du vil lukke vedkommende ind eller ej. På denne måde kan du trygt kontrollere, hvad der sker ved din hoveddør eller opgangsdør, uanset om du er hjemme eller ej. Og du kan lukke pakkeposten ind i din opgang for at aflevere din pakke, selvom du ikke er hjemme.

Udskiftning af dørtelefon i din boligforening

Der findes et bredt sortiment af dørtelefoner med og uden videokamera fra forskellige mærker i forskellig kvalitet. Hvis du vælger en elektriker fra Frederiksberg, kan du få hjælp til at finde den helt rigtige dørtelefon, som efterfølgende bliver monteret og installeret for dig.

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C

1879 Frederiksberg C

53 58 28 01