Optimer oplevelsen på din terrasse

Vil du hellere opholde dig indenfor i stedet for ude på din terrasse? Også når der er sol og sommervejr? Måske er det fordi, din terrasse er for kedelig. Det skal være en dejlig oplevelse, hver gang man tilbringer tid på terrassen. Den er en forlængelse af huset, hvor du bringes tæt på naturen. Det er ikke nok blot at lægge nogle flotte fliser – en terrasse bør også indrettes, så den er behagelig at opholde sig på. Her er nogle tips til, hvordan du bedst kan optimere oplevelsen på din terrasse.

De rigtige havemøbler

Terrassen er som en udendørs stue. Derfor er det også vigtigt, at indretning og komfort er i orden. Vælg nogle flotte havemøbler, som er tidløse at se på. De bør passe til husets øvrige indretning, men samtidig også passe godt ind i haven og naturens farver og stemning. For at havemøblerne holder sig flotte, bør du købe dem i gode, slidstærke materialer. På den måde får du flest mulige års glæde ud af dem.

Komforten bør du heller ikke gå på kompromis med, da det skal være lige så behageligt at opholde sig på terrassen som inde i sofaen i stuen. Køb havemøbler, der er rare og bløde at sidde i, så du får maksimal komfort ud af dem.

Valg af solafskærmning

Lysten til at opholde sig på terrassen er altid størst, når solen skinner. Dog er det ikke altid, at det er lige behageligt. Solen kan hurtigt gøre dig og dine havemøbler meget varme og samtidig måske endda blænde dig. Dette kan du undgå, hvis du vælger optimal solafskærmning til din terrasse. Med en terrassemarkise eller en pergola vil du kunne nyde de varme sommerdage uden overophedning. Samtidig fungerer de nyttige markiser også mod vind, så det blot bliver endnu behageligere at opholde sig ude på terrassen.

Skaf en god grill

Ingen terrasse uden en god grill – og absolut ingen sommerdage uden en god grill! Vi danskere hiver grillen frem som noget af det første, når solen titter frem. Der er intet, der slår en lun sommeraften med familie og venner, hvor grillen er fyldt op med pølser og koteletter. Saml dem, du holder mest af rundt om dit flotte terrassebord, og nyd duften af grillmad, der hurtigt omgiver terrassen. Med en grill bliver det en fryd at lave mad udenfor – og en fryd at opholde sig på terrassen noget oftere.

Mida Gardiner ApS

Engtoftevej 21

9000 Aalborg

60118281