Få en oplevelse for livet – bliv frivillig i udlandet

Jordomrejse

Eventyr er en del af det at leve. Hele livet igennem søger vi nye udfordringer, nye højder, nye steder at udforske og opleve. H.C. Andersen sagde engang, ”At rejse er at leve”. Og vi, hos Adventure Heart, tager hans ord meget seriøst. Der er mange måder at opleve verden på. Er du ung og klar på oplevelser der vil gavne dig resten af livet, har vi lidt af hvert at tilbyde. Hos os er det vigtigt, at hver en rejse er unik. Vi tilbyder blandt andet adventure rejser og grupperejser for unge, men du kan også få en helt anden slags oplevelse ved udføre frivilligt arbejde i udlandet. Det er helt op til dig, hvad din tur skal gå ud på, og hvordan den skal udforme sig. Du kan altid bestille vores brochure via vores hjemmeside, www.adventureheart.com, og derved beslutte hvilken rejsetype der lever op til dine behov og rejseønsker.

Frivilligt arbejde i udlandet – kan jeg det?

Der er mange forskellige årsager til, at man vælger at lave frivilligt arbejde i et andet land. Men fælles for alle der prøver kræfter med det er, at det vil være en oplevelse, de aldrig vil glemme. Det er altid noget helt unikt at hjælpe andre mennesker og/eller dyr enten i nød eller tilbage på rette spor efter en krise, et hårdt liv eller lignende. Det kan for rigtigt mange frivillige vise sig, at være utroligt givende, at hjælpe andre mennesker – og mest af alt, fordi man er drevet af lysten til at hjælpe – og ikke fordi man nødvendigvis får noget materielt til gengæld. Det er vigtigt at slå fast, at det samtidig med at være en utrolig oplevelse, også kan været meget hårdt, både fysisk og psykisk, at hjælpe eksempelvis kriseramte områder. Men i sidste ende, er det det hele værd.

Når det er sagt, er det vigtigt at huske på, at der er mange forskellige måder, man kan være frivillig på. Mange unge vælger at tage et sabbatår i udlandet efter en færdiggjort ungdomsuddannelse. Det er helt op til dig, hvor længe du vil være væk og hvor du ønsker at rejse hen. Hos Adventure Heart kan vi tilbyde rejser til Afrika, Asien, Amerika og Oceanien. I de forskellige lande og områder er der forskellige eventyr du kan tage på, samtidig med at du møder en masse nye mennesker du forhåbentlig vil kunne dele dine fantastiske oplevelser med.

Vi glæder os meget til at høre om dine oplevelser og rejser, når du kommer hjem!

Adventure Heart
Christianshusvej 193
2970 Hørsholm
Tlf: 45 76 18 00