Få rådgivning ved nybyggeri

boligadvokat frederiksberg

Er du træt af at bruge hver søndag på at være til åbent hus? Er der altid fejl og problemer med boligen? Og er designet af boligen aldrig tilstrækkelig? Så kan et nybyggeri være løsningen til at stoppe jagten på drømmeboligen.

Byg dit eget hus

Det kan være en god idé at bygge sit eget hus, hvis alle boligerne på salgsmarkedet er utilstrækkelige. Et nybyggeri er dog en tidskrævende proces, som også koster mange penge. Det kræver samtidigt et stort kendskab at få byggeprocessen til at forløbe succesfuldt inden for budgettet og tidshorisonten. Tid er penge, men sjuskefejl på grund af stress giver bagslag og skaber endnu større negativ effekt på budgettet. Det er derfor vigtigt, at byggeriet håndteres af folk med kendskab til byggebranchen.

En boligadvokat kan hjælpe med nybyggeri

Det er en god idé få boligkøb rådgivning nær Frederiksberg eller den nærmeste by, som er tæt på byggegrunden. Der kan fås rådgivning til boligkøb af boligadvokater, som ikke blot rådgiver i køb af boliger. En boligadvokat kan også hjælpe med køb af grunde og hjælpe med alle de nødvendige foranstaltninger for at gennemføre byggeprojektet, hvorfor en boligadvokat er oplagt at benytte under et nybyggeri. En boligadvokat vil sørge for at rådgive gennem hele processen, så købernes forventninger til byggeriet kan tilpasses til byggetilladelsen. Boligadvokaten vil dernæst have ansvaret for forhandlingerne med entreprenøren, så byggeriet bliver udført så meget som muligt efter købernes ønsker. Boligadvokaten vil på den måde repræsentere køberne gennem byggeprocessen og sørge for, at byggekontrakten følges af alle involverede parter. Alle de nødvendige dokumenter – både før og under byggeprocessen – vil udarbejdes, så det juridiske aspekt overholdes. Alt det praktiske besvær ved byggeriet er derfor overlagt til boligadvokaten.

Ingen byggegrund – ingen betaling

Det kan virke dyrt at hyre en boligadvokaten til at rådgive om hele nybyggeriet. Byggeret er i forvejen kostbart, så der nedjusteres ofte på rådgivningen for at spare i budgettet. Det anbefales absolut ikke af eksperter i byggebranchen, da det er en investering værd at hyre en fagkyndig. Det er på den måde muligt at undgå fejl og spildtid, da blandt andet boligadvokater har erfaring med få byggerier til at forløbe gnidningsfrit. Det er muligt at finde boligadvokater, som tilbyder pakkeforløb med faste priser, hvilket gør processen billigere. Det skal i denne sammenhæng bemærkes, at det er muligt at finde en prisvenlig boligadvokat ved Frederiksberg, som kun kræver betaling, hvis købet af byggegrunden gennemføres.

Drop den evige boligjagt, og lad en boligadvokat hjælpe med at få gennemført et succesfuldt nybyggeri, som bliver din drømmebolig.

Boligkøbsadvokaterne
Frederiksborggade 5A
1360 København K
Tlf: 70 70 50 80