5 af de mest efterspurgte kosmetiske behandlinger

Mange kvinder og mænd får hvert år lavet forskellige former for kosmetiske behandlinger. Men hvad bliver der egentlig lavet flest af, og hvilke behandlinger er de mest efterspurgte?

1. Botox og Restylane
 Botox og restylane minder rigtig meget om hinanden. Det har samme effekt og bliver begge brugt til de samme ting. Man benytter det til at udfylde ujævnheder, ar og rynker i ansigtet og på halsen. Mange dygtige kirurger i København benytter restylane og botox, og laver denne behandling flere gange om dagen.

2. Brystforstørrelse
Der er flere og flere som vælger at få lavet brystforstørrelse. Mange får lavet det med saltvand eller silikone, men der er kommet en ny form af denne operation, som er bedre og sundere for kroppen. Det er en operation man kan benytte sig af, hvis man får foretaget en fedtsugning med Body Jet. Der kan det overskydende fedt nemlig blive brugt til en brystforstørrelse.

3. Fedtsugning
 Mange benytter sig af fedtsugninger, men det er vigtigt at huske på, at det ikke er vejen til et hurtigt vægttab. Man skal huske at vedligeholde en sund kost og levevej efter operationen, for at bibeholde resultatet. Den traditionelle form for fedtsugning, har mange medfølgende bivirkninger, og derfor er der kirurger som anbefaler den nye og forbedrede Body Jet fedtsugning, da den er langt mere risikofri og sundere for kroppen. Der er heller ikke ligeså lang rehabiliteringstid ved Body Jet fedtsugning, som ved den traditionelle.

4. Ansigtsløft
Ansigtsløft bliver også mere og mere moderne. Mange ligger sig godvilligt under kniven og betaler i dyre domme for at få et yngre og smukkere ansigt. Et lille alternativ man kan benytte sig af, specielt hvis man er i tvivl om man skal have denne operation, er at prøve sig ad med botox eller restylane først. Det er nemlig en primitiv form for ansigtsløft, det lægger sig mere naturligt og hvis man fortryder, vil kroppen udskyde botoxen eller restylanen efter et par måneder.

5. Opstramning af maveskind
Har du lige født eller været igennem et stort vægttab, som har medført meget løst skind på maven? Så kan du nu få foretaget en abdominalplastik, også bedre kendt som opstramning af maveskind. Efter en fødsel eller stort vægttab, kan man være så uheldig at have overskydende maveskind, og det er sjældent det man håbede på som slutresultat. Der kan dog gøres noget ved det, så du får din flotte, slanke og stramme mave tilbage.

 

5 af de mest efterspurgte kosmetiske behandlinger

Regenclinic København
Palægade 7
1261 København K
Tlf: 60 12 61 37