Find en anderledes julegave

Vi kender alle sammen den ene person, som bare har alt. Den ene person, som man aldrig kan finde ud, af hvad man skal give i gave, og som man derfor må være ekstra opfindsom for at finde på en god ting til.

En god idé til en personlig gave, til en person som har alt og ikke ønsker sig noget, kan være svær at finde. Men nu har du muligheden for at købe noget, som alle kan lide. Du kan nemlig få designet din helt egen personlige og unikke chokolade som gave. Du kan få dem lavet med en lille personlig tekst, et sødt citat eller måske et motiv. Du kan vælge at få påsat et spiseligt billede eller motiv, som eventuelt kan vise hvor meget du holder af personen, eller det kunne være et minde i to har sammen. Du kan også vælge at få designet chokoladen i en bestemt form.

Ligesom med smykker, siger et sådanne personligt stykke chokolade meget om en person. Du kan få chokolade med flere forskellig smag, hvilket fortæller at du kender personen godt nok til at vide hvad han eller hun kan lide. Samtidig fortæller det motiv du vælger at bruge, også hvad du føler for personen – at du er betænksom og at personen betyder noget specielt for dig.

Hvis du som chef vælger at benytte disse lækre og velsmagende chokolader som firmajulegaver, vil dine ansatte og kollegaer helt sikkert værdsætte det. Det er meget normalt, at man får en firmajulegave, som stammer fra butikken eller er inden for det område man arbejder. Men hvis man som chef vælger at investere i noget lækkert, håndlavet og specielt i stedet, vil dette vise at du tænker på dine ansatte. På chokoladerne kunne der være et motiv med firmaets logo. Men hvis du vil være lidt mere kreativ, og har overskud til at bruge lidt mere tid på det, kan du også vælge et motiv eller et lille, positivt beskrivende ord til hver enkelt person. Med dette viser du også, at du tænker på dine ansatte, og at du rent faktisk kender dem som lidt mere end bare en kollega.

Det er kun fantasien som sætter grænser, og du har selv muligheden for at vælge lige præcis det motiv eller tekst du vil, og som du synes passer til den person der skal have gaven.

Choko Choko Yeah
Hyldegårdsvej 4-6
2920 Charlottenlund
Tlf: 34 10 15 15