Få et online tilbud på dit flytteprojekt

At flytte

Du har fundet en ny bolig eller et nyt erhvervslejemål til din virksomhed – og nu er du på udkig efter et godt tilbud på selve flytningen. Kontakter du et professionelt flyttefirma i Køge med henblik på at indhente et tilbud på lige præcis din forestående flytning, vil du i mange tilfælde kunne ansøge om at få tilbuddet tilsendt online. Det sparer dig for tid, og du har lettere ved at sammenligne flere flyttefirmaers tilbud og ydelser, så du kan finde den helt rigtige løsning for dig.

Når du kontakter flyttefirmaet online, er der nogle konkrete punkter, du bør oplyse med det samme.

  • Hvorfra og hvortil skal flytningen foregå? Hos mange flyttefirmaer afhænger prisen for flytningen af, hvor mange kilometer flyttegodset skal transporteres. Det spiller også ind i firmaets vurdering af, hvilket tilbud det kan give dig, om du skal flytte til eller fra stueetagen, eller om der er trapper og mange etager op eller ned. Er sidstnævnte tilfældet, vil der med stor sandsynlighed være behov for specialudstyr til især de tungere genstande såsom skabe og store møbler, og det er vigtigt, at du oplyser dette, når du beder om et online tilbud.
  • Hvilken type flyttegods drejer det sig om? Som nævnt kræver tunge og store genstande ofte brugen af specialudstyr. Derfor er det en rigtig god idé, at du udarbejder en liste over præcis hvad du skal have flyttet; hvor mange flyttekasser og tunge genstande har du cirka? Det må flyttefirmaet vide, så de kan regne ud, hvor mange medarbejdere de skal sende af sted. Mængden af flyttegods har også indflydelse på, hvor lang tid flytningen tager. Medarbejderne arbejder ofte på timebasis, og for at firmaet kan give dig et realistisk tilbud, må de vide hvor lang tid, der skal afsættes.
  • Hvornår skal flytningen foregå? Mange flyttefirmaer har ekstra gebyrer i weekenden, og derfor skal du overveje, om du vil arrangere flytningen på en hverdag eller i weekenden. Søger du et tilbud på effektiv erhvervsflytning kan du med fordel efterspørge, at flytningen foregår i weekenden. På den måde går flytningen ud over færrest mulige arbejdsdage, hvilket sikrer, at din virksomhed bliver påvirket mindst muligt økonomisk.

Når du har indsendt dine oplysninger, vil en medarbejder fra flyttefirmaet vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt. På den måde er du sikret en god og korrekt vurdering af lige præcis din flytning.

 

CT Flyt & Service ApS.

Glentevej 35 B

4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23