3 gode råd til at finde det bedste cateringfirma

Catering er til dig, som gerne vil have leveret mad til din virksomhed hver dag. Mad kan være en meget personlig sag, og i de fleste kulturer er spisning en social oplevelse med traditionelle undertoner. I Danmark ynder vi ofte at spise sammen, og langt de fleste spiser den samme type mad ved de forskellige måltider. Af denne grund kan det til tider være lidt skræmmende, at skulle overlade madlavningen til nogle andre. Hvis man er vandt til at spise meget tung mad, fyldt med salt, kød og fede mælkeprodukter kan det være skræmmende, måske at få serveret en tallerken grøntsager og en frugt-smoothie. Af denne årsag kan det godt betale sig at finde et rigtig godt cateringselskab, som passer til ens behov. Der findes eksempelvis rigtig gode muligheder for catering i Storkøbenhavn og omegn, men det burde også være muligt at finde i resten af landet. Er det ikke, kan man altid søge ind til byen og få den mad leveret som man vil have.

3 gode råd til at finde det bedste cateringfirma

1 – Gå ikke på kompromis (med alting)

Det er helt fint at firmaet ikke leverer alt hvad din egen mor ville have lavet, hvis hun skulle lave mad til alle dine medarbejdere, men når man får leveret mad, må man godt stille krav. Maden skal være af høj kvalitet, den skal leveres fra et hygiejnisk køkken og så videre. Snak med de kandidater som ser ud til at passe til dine krav. Forhør dig om de forskellige aspekter der ville gøre deres service bedre for dig, og se eventuelt også, om de kan presses på forskellige områder. Det kan også være du skal bede om at afprøve deres mad, inden du bestiller til hele virksomheden. I sidste ende er det vigtigt, at maden passer til dine medarbejdere, er af høj kvalitet og kommer fra et cateringfirma du stoler på.

2 – Opbyg et godt forhold til firmaet

Punkt nummer et er ikke ment som en opfordring til at være ubehagelig og forlangende. Det er vigtigt at du har et godt forhold til alle de firmaer din virksomhed er i kontakt med. Når det kommer til maden kan dette ofte forløbe glattere, hvis du har opbygget et godt forhold til cateringfirmaet.

3 – evaluer og giv feedback

Husk at vende tilbage med ris og ros. Ofte har problemer en nem og hurtig løsning. Det gælder både om feedback tilbage til virksomheden, og feedback om virksomheden til andre. Gå på nettet og evaluer virksomheden, så andre også kan få glæde af fantastisk catering i København.

Ryde Gastronomi ApS
Strandboulevarden 11
2100 København
Tlf: 35 26 71 72