Har du brug for catering til dit næste arrangement?

Catering

Hvis du står for at skulle holde et stort arrangement i form af en fest, et møde eller en konference, er det ikke nok at have styr på lokalerne, du skal også finde ud af, hvor du skaffer maden fra. Skal det holdes i København, vil der være mange muligheder at vælge imellem, da mange caféer og restauranter tilbyder mad ud af huset, og du vil typisk kunne vælge og vrage mellem de forskellige typer mad, som de mange madsteder kan tilbyde. Hvis det drejer sig om mad til et større selskab, skal du dog være opmærksom på, hvilken type mad der vil passe til arrangementet. Tit vil restauranter kunne tilbyde mere at vælge imellem og være bedre til at tilpasse retterne, så de passer til den type arrangement, der skal afholdes. Til en fest vil det jo passe bedst med egentlige retter, og til et professionelt møde, hvor I måske mest skal have noget buffet eller lette retter til pauserne, skal kvaliteten stadig være i top, så arrangementet udstråler professionalisme og komfort for mødedeltagerne. Her kan det godt betale sig at betale lidt ekstra for den kvalitet, som professionel catering kan give.

Catering uden for København

Uanset om dit arrangement skal afholdes i København eller uden for byen, kan du også overveje muligheder for at få mad andre steder fra. Der findes også glimrende catering muligheder i Nordsjælland, hvor du kan få maden bragt fra kvalitetsrestauranter som for eksempel Strandmøllekroen, en restaurant i Klampenborg der tilbyder mad ud af huset. Her kan du få menuen skræddersyet til dit selskab, så det passer til netop det arrangement, som du skal afholde. Du kan også få en tjener eller kok med til at sørge for maden, hvilket kan være praktisk især ved store selskaber, hvor det vil være svært for dig som arrangør at have overskud til dette. Alt efter hvilken slags arrangement du skal afholde, om det er et privat arrangement som et bryllup, en barnedåb eller en fødselsdag, eller et arrangement for en virksomhed såsom en konference, kan der være en fordel i at vælge at afholde det i selskabslokaler hos en restaurant. På den måde kan du få både lokaler og mad fra samme sted, og der vil være mindre som du selv skal tage dig af for at få det praktiske på plads, da udlejeren – i dette tilfælde restauranten – kan sørge for både lokaler, borddækning, servering og afrydning. Det kan derfor være en idé at undersøge mulighederne for udlejning af selskabslokaler på restauranterne i det område, hvor du vil afholde dit arrangement.

Strandmøllekroen

Strandvejen 808

2930 Klampenborg

39 63 01 04