Nyd din fest – lej et selskabslokale og få mad leveret

Vi ved alle sammen hvor meget energi der skal bruges på at planlægge en fest. Man vil gerne have, at tingene er så tæt på perfekt så muligt, så man selv og gæsterne kan få en god dag. Anbefalingen er derfor klar – lej et lokale til din fest. Prikken over i’et vil være at få maden leveret, eller at få maden lavet af personalet, der er tilknyttet lokalet, du har lejet.

Der findes selskabslokaler i Køge såvel som Næstved eller Roskilde, der tilbyder fuld forplejning. Det betyder, at du betaler for, at alt til festen er klaret. Det er maden, oppyntingen, bordækningen, musikken og rengøringen. Det eneste, man selv skal sørge for, er at dukke op. Hvis man har fundet det perfekte lokale, der imidlertid ikke tilbyder mad, er det muligt at bestille mad udefra. Der findes et væld af muligheder, men det man skal gå efter er catering. De har nemlig erfaring med at lave store portioner anrettet flot. Desuden kan de vejlede dig i, hvor meget mad du skal bestille, hvis du ved, hvor mange gæster, der kommer. Catering kan leveres til stort set alle adresser, og du kan få det leveret eller vælge at hente det selv.

Nyd din fest - lej et selskabslokale og få mad leveret

Nu er det altså ikke nødvendigt at stå over gryderne i flere dage for at få stykket en menu sammen til alle dine gæster. Flere catering-firmaer tilbyder forskellige løsninger. Vil du have helstegt pattegris, vegansk buffet eller portionsanrettede italienske delikatesser, er det muligt. Det handler bare om at vide, hvad du vil have, for mulighederne er næsten uendelige. Hvis du har lejet et lokale, betyder det, at du nok ikke engang behøver at stå for opvasken, og det er for mange et kæmpe plus.

Ønsker du at få leveret maden til det lokale, du har lejet, bør du undersøge, om catering-firmaet leverer til den adresse. Det er ikke sikkert, at et catering-firma fra Falster eller Lolland vil levere til festlokaler i eksempelvis Køge, fordi de så ikke længere kan garantere for kvaliteten af maden. Noget af det skal højst sandsynligt serveres varmt, og mad har det med at blive kedeligt og tørt, hvis det holdes varmt for længe. Hav derfor også leveringtiden i tankerne, når du overvejer, hvor du skal bestille mad. Er du i tvivl, så spørg dem på stedet. Det kan nemlig være, de har erfaringer med det, og at det derfor ikke er noget problem.

Theilgaards Selskabslokaler
Theilgaards Torv 6
4600 Køge
Tlf: 56 63 91 00